![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
jak zmienic MAC w viscie?
witam sedecznie.
znajoma kupila sobie nwoego laptopa, jest to toshiba l300. problem polega na tym, ze musze w nim zmienic MAC, do czego tej **** visty nie moge zmusic... pogooglowalem caly wieczor i poprobowalem roznych sposobow,lecz zaden nie dziala. zmienialem sterowniki na najnowsze/starsze, uzywalem wszytsich programow typu SMAC, MAC makeup SIW itd... ale one tez sobie nie radza... co jeszcze mozna w takiej sytuacji zrobic? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
inżynier systemowy
Data rejestracji: 07.07.2004
![]() ![]() ![]() |
tez miałem z tym problem, przy którejś probie zmiany w rejestrze z trybu awaryjnego zalogowany jako admin poszło... BARDZO dziwny ten system...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
PS -> System -> Menedżer Urządzeń -> Karty Sieciowe -> wybieramy w której chcemy zmienić MAC -> Właściwości -> Zaawansowane -> Adres Sieciowy -> zaznaczamy przy tym pustym okienku i w nie wpisujemy dany MAC adres - coś takiego kiedyś u mnie zadziałało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
taki prosty sposob probowalem jako pierwszy,ale po prostu nie mam takiego zcegos jak okno "adres sieciowy", wiec nie mam gdzie tego wpisac.
ale wlasnie znalazlem cos takiego jak "mac changer" i jak narazie dziala.. nie wiem jak dlugo ![]() wiec sukces(chocby polowiczny jest). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Chuck Norris | Morris | Humor | 111 | 07.10.2018 02:42 |
jak zmienic jakosc filmu | jelonker26 | Film i Muzyka | 4 | 03.02.2006 13:50 |
pomocy jak zmienic firmware w lg gsa4167b | macaris | Flashowanie/Firmware/Podkręcanie napędów optycznych | 2 | 26.12.2005 13:36 |
Jak zmienic tabelke w wordzie? | Weron | Off topic | 4 | 10.08.2004 15:47 |
Jak zmienic bios w nagrywarce | mada | Off topic | 2 | 23.02.2003 16:22 |