![]() |
@Gallus
No przecież pisałem - low profile i (prawie w tym przypadku) pasywne chłodzenie ;) Już poniżej 430 bym nie schodził, bo to nie ma sensu, a 520-tka to klasa niżej niż 430-tka. Pomysł Pierwszego też jest do rzeczy - można pomyśleć o używanej karcie, choć to zawsze jakieś tam ryzyko - brak lub krótsza gwarancja. |
z używanych hd4850 można wyrwać, który jest wydajniejszy od ww. kart ale potrzebuje więcej watów
|
pci-e -tak
Myślałem o czymś takim , lub ewentualnym zupełnym olaniu grania na pc ;) |
PCI-E?
Za ~240 zł można kupić GeForce'a GT430 z 1 GB pamięci GDDR3 na szynie 128-bit. Dalsze ograniczanie wydatków da Ci kartę low profile z pasywnym chłodzeniem, a ta nawet wizualnie prezentuje się przyzwoicie: http://www.techscreens.com/wp-conten...-GT-430_02.jpg Nie jest to wypasiony kombajn do gier, ale poradzi sobie jako tako z nowymi tytułami - a do innych zastosowań poza grami to i dzisiejsze integry starczą, łącznie z obsługą filmów HD :) |
GF GT430, GT440 +30zł
|
Co na teraz tak za około 200,- i co by było lepsze od GF 8400 GS? :)
|
|
geforce 8800 ultra
Witam :P Co możecie powiedzieć na temat tej karty graficznej geforce 8800 ultra ? Czy znacie cenę tej karciochy moze , są problemy tech. z nią , warto kpić ???
|
HD4850 można wyrwać w tej cenie
|
Panowie, co teraz jest najlepsze w przedziale do 250zł? Może być też tańsza, używana karta.
|
W gpu-z widać wyraźnie że pod 7 masz 10.2 :taktak:
|
Cytat:
na win 7 -później sprawdzę ... |
Te, które ostatnio wyszły 10.2, Vista32.
A Tobie nie działają? Co nie działa? |
Cytat:
|
No mam... miałem problem na początku, bo karta działała, ale już ponownie komputera nie uruchomiłem... niestety co się okazało, w łopatkach wiatraka był kabel od niego samego, co skutecznie unieruchomiło go i nagrzało za mocno kartę.
Na szczęście karta się nie zjarała, sterowniki działają, Crysis chodzi, jest cudnie. :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:45. |