![]() |
A nie lepsza by***322;aby 8600gt od palita (Sonic+)? Ta***324;sza i standardowo.. Szybsza :)
|
Cytat:
czy to jest temat o prockach laptopowych? czy w linku, ktory podalem jest choc jeden inny proc niz desktopowy? |
Cytat:
|
jaaaaaaaaaasne
Cytat:
wszystkie MOZE oznaczac wszystkie z desktopow, jak rowniez wszystkie z ogolu mialem na mysli desktopy i tego sie trzymalem od poczatku a co chyba najwazniejsze, napisalem rowniez: Cytat:
|
Cytat:
Przeczytaj swoja odpowiedz na moj pierwszy post. Pozniej przeczytaj moja odpowiedz na twoj post - w ktorej zwracam ci uwage na fragment mojego postu wyraznie zaznaczajacy ze ja pisze o Core Duo i dopiero wtedy piszesz ze chodzi ci tylko o desktopy. Zarzucasz mi ze nie potrafie ci czytac w myslach a sam nie potrafisz przeczytac posta. |
Cytat:
a pamiętacie jeszcze jakie było pytanie ? trzy strony bzdur i dwa posty z konkretnymi propozycjami, jest tu jakiś mod ? czy tylko moje tematy w śmietniku są zamykane ? ehh. |
no w***322;asnie
potrzebuje dla starszej Pani :) by***322;y ja wy***380;ej przytaczany zestaw na E2140/60 tylko potrzebuje p***322;yt***281; ze zintegrowana grafika co tam modnego na topie ... |
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:34. |