![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 11.08.2002
![]() |
Z mojej strony mogę tylko podziękować za rzeczowe i spokojne podzielenie się swoją opinią z użytkowania tego monitora.
Przyzwyczaiłem się już, iż w sieci "normą" odpowiedzi użytkownika sprzętu, który został przedstawiony w kiepskim świetle jest atak - tutaj ta norma została całe szczęście złamana. Frapuje mnie problem męczenia wzroku. Przyznam się, iż z całej listy był to mój największy mankament tego monitora. Piszę "mój", gdyż nie ma żadnych przesłanek aby nie wierzyć Tobie iż problem ten w tym przypadku nie występuje z takim natężeniem. Badałem owe ustawienie jasność i muszę się z Tobą zgodzić w tej kwestii. Niemniej dla mnie zawsze optymalne ustawienie jasności równało się z paleniem wzroku. Chciałbym podkreślić w tym miejscu iż moja poprzednia wypowiedź nie może być traktowana jako totalne szyderstwo z bubla o nazwie FDP2185w. Skreślając z listy problemów owe męczenie wzroku - zyskuje on w moich oczach sporo. Może miałem pecha na jakaś wadliwą partię - nie sprawdzałem nr seryjnych. Nie mogę tego wykluczyć, nawet kupując trzy modele z dwóch różnych źródeł. Co do zalet tego monitora to jest nią liczba wejść oraz PIP. Tego brakuje mi w HP. Co do "reklamowanego" przez moją osobę HP - na rynku są już nowsze modele tego monitora. Nie zawsze nowszy znaczy lepszy. W dodatku konkurencja nie śpi - od tego czasu pojawiła się sporo ciekawych modeli, a ceny znacznie spadły. Bardzo dobrze wypadają monitory Dell-a (S-IPS, PVA). Jeśli mój HP padnie ta firma w pierwszej kolejności będzie testowana. Napewno będzie monitor pow. 24 cali - to taka przypadłośc monitorowców, którzy następny model kupują zawszę o działkę większy ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|