![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#11 | |
Komandor
Data rejestracji: 29.07.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Inna sprawa ze kupilem tez w miedzyczasie monitor 22 calowy wide samsunga 2232BW i sie do niego mocno przyzwyczailem, obecnie mam na biurku dwa monitory i tego gatewaya uzywam glownie do grafiki i fotografii, ja po prostu nie specjalnie lubie zbyt maly pixel a w tej rozdz. 1680 x 1050, a zazwyczaj pracuje z tekstem, inna sprawa moze fani matryc xVA mi zarzuca niekompetencje, ale na samsungu w koncu mi sie udalo nawet uzyskac "czarna" czern, czego niestey nie potrafi gateway... kolory i katy na matrycy TN 3 sa bardzo dobre... tylko te przejscia tonalne i gradient (no ale to glownie graficy odczuja)... zreszta wydaje mi sie ze powazny grafik nawet nie bedzie interesowal sie LCD a zostawi sobie dobry CRT @ed hunter.... jak juz znalazla sie panorama na biurku obecnie nie wybral bym 4:3 (a wlasciwie 5:4) - panorama jednak jest o wiele bardzej ergonomiczna i ma wiecej obszaru roboczego, jelsi szukasz cos taniego to moze wlasnie Samsung SM 2232BW albo jelsi juz koniecznie upierasz sie na 5:4 PVA to Samsung 19 193P
---------- pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez Ormianin : 05.11.2007 o godz. 10:17 |
|
![]() |
![]() |
|
|