![]() |
Pewnie zastosujesz jakiś rozgałęźnik sygnału i wystarczy jeden separator.
Wystarczy go wpiąć w końcówkę kabla od dostawcy a za nią już co chcesz, karta tv, tv, rozgałęźnik . . . |
Byłem w sklepie z elektroniką. Mają tam wszystko (a przynajmniej do dziś takie miałem wrażenie). Gdy zapytałem o ten separator to facet zrobił wielgachne oczy i powiedział, że w życiu o takim czymś nie słyszał...
|
Cytat:
http://www.awpol.pl/go/_info/?id=24 Pewnie mają, tylko gość nazwy nie zna... |
Takowe też zrobiłem :D bo w sumie dziwne to było. Niby sklep specjalizujący się w dziedzinie AGD/RTV (wszelakie przejściówki, konwertery do kablówek etc)
A jaki koszt takiego cuda? Na allegro niby od 18zł się zaczynają + koszt wysyłki... |
No właśnie około dwóch dych ...
|
Witam,
szukam w sieci informacji nt. tunerów TV do PC. Do tej pory uzywalem WinFast TV200 XP Expert ale karta sie popsuła wiec muszę kupić nową. I zastanawiam sie jaką. Mysle ze juz od razu trzeba kupic karte analogowo-cyfrowa aby byla na przyszlosc. Zalezy mi rowniez na tym aby byla funkcja PIP (podglad drugiego kanalu telewizyjnego). Myslalem o karcie WinFast DTV2000 H Plus. Co sądzicie o tej karcie? Ewentualnie jakie inne karty polecacie (moga byc innych firm, byle jakośc obrazu była nie gorsza niz w WinFast):) Dodam jeszcze, że karta bedzie pracowala z telewizja kablową (Aster). Wiec czy w ogole jest sens kupowac tuner analogowo-cyfrowy czy wystarczy cyfrowy? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:07. |