![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.04.2006
![]() |
Wieszanie routerów modemów na pionowych powierzchniach
Witam
Ostatnio jestem po reorganizacji swojego zakątka komputerowego i biurka. Chciałbym pozbyć się również sprzętu sieciowego a dokładniej chciałbym powiesić / zawiesić sprzęt na ścianie aby zajmował jak najmniej miejsca. W tej chwili nie mogę zamieścić zdjęć ale jeżeli będzie potrzeba to dodam aby dyskusją była bardziej rzeczowa. Otóż w routerze i przy listwie mam specjalne wycięcia w kształcie KRZYŻA w obudowie. Domyślam się że to jest miejsce właśnie na uchwyty. Próbowałem zawiesić to na małych wkrętach ale nie zdaje to egzaminu. Czego użyć aby pewnie sprzęt mógł wisieć. Coś dokupić ? Druga rzecz do hub USB ten sprzęt dla odmiany ma coś w kształcie kwadratu pustego w środku gdzie górna i dolna krawędź jest przecięta. Szukałem jakichś zdjęć informacji ale bez rezultatu. Ostatnia deska ratunku to forum. Zdaję sobie sprawę że dwa zdjęcia załatwią wszystko szybciej niż najlepszy opis ale może ktoś w lot złapie o co mi chodzi i mnie nakieruje na rozwiązanie. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Apple flame war (było: Apple iPad) | Bartez | Systemy operacyjne i aplikacje | 8008 | 20.04.2020 17:13 |
Przykład jak mozna zarobic na naiwnosci ludzi | Ice | Off topic | 7 | 03.10.2005 01:41 |
Projekt Freeware | Calme | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 0 | 16.05.2005 20:31 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |