![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 16.03.2006
![]() |
Komputer po formacie i nie odpala
Witam
mam problem świeżo po formacie zainstalowałem pierwszy sterownik płyty głównej i jak zresetowałem komputer to już nie chce odpalić przy ładowaniu resetuje cały czas i nawet w trybie awaryjnym też odrazu resetuje się, wiecie czym to może być spowodowane, Już robię drugi raz formata ale za pierwszym zainstalowałem sterowniki ale przy instalowaniu karty sieciowej zaczęło się też dziać po restarcie kompa przy ładowaniu bardzo długo się ładował a jak się załadował to odpaliłem menadżera zadań i procek pracował 100% cały czas i jak sprawdziłem w procesach to właśnie był proces ralinka karty sieciowej 100%, aż po paru dniach też już się nie uruchomił. więc wiecie czy to przez sterowniki czy raczej może pamięć ram albo dyski czy coś innego? pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Ciekawe powiedzenia, cytaty, śmieszne stwierdzenia | andrzejj9 | Humor | 34 | 16.03.2019 15:39 |
IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) | Remix | Off topic | 37390 | 02.12.2011 17:07 |
Pranie #@$%*& ! | mr_spock | Off topic | 55 | 06.09.2004 13:01 |
535 śmiesznych tekstów | mallow | Humor | 6 | 01.06.2003 16:49 |