![]() |
Jest jakis limit przesylania plikow???
|
Ja zmienie temat. Bo mam pytanie:
Jak ot jest ze mam FW ZA i nie moge przez gg wysylac plikow (nawet jak wylacze FW) a przez tlen moge??? |
@gall, uratowałeś wątek przed odklejeniem :spoko: :piwo: ;) ;p
..::Update::.. http://img215.exs.cx/img215/7259/servgg0kc.jpg :ysz: |
Cytat:
nie ma mowy o usunięciu :piwo: dla Ciebie! it's work!! |
Cytat:
Cytat:
A tematu nie odklejaj :> :P |
:>
umarł ten temat czy co? :P
Bo go odkleje :P ;) a zastanawialem sie czy zakladac nowy temat czy dać problem tu :> jakies pomysly? |
Ilość załączników: 1
dostalem przed chwila masową wiadomość skierowaną do wielu adresatów od jednego rozmówcy.
Automatycznie zamknął mi się Konnekt nie wytrzymał. Kiedy uruchamiam go na nowo wyskakuje komunikat i dupa konnekt sie zamyka :| To przez ta wiadomosc. jak teraz go uruchomić? chodzi o to aby konnekt zpaomnial o wiadomosci ktora chcial mi pokazac. HELP!! .................................................. ...................... pokasowalem ostatnie logi ale to nic nie daje. Ewentualnie pytam kogoś kto jest pewien... jakie skopiowac pliki/foldery aby zachowac: -ustawienia -kontakty (dawno nie exportowalem :( ) -i jeśli to możliwe, ale chyba nie ze wzgledu na ta lipną wiadomość-->archiwum Chce po prostu odinstalować konnekta, zainstalować na nowo, nic nie ustawiać tylko na wyłączonym konnekcie podmienić dane foldery/pliki :help: |
@Mac wlasnie sprawdzilem ta wtyke. I jest super. W oknie rozmowy pokazuje sie link do wyslanego pliku ;) Tylko jakos nie chce wysylac linka do osoby niedostepniej :|
|
gg to lipa
|
@ndy, jeżeli chodzi o KTP to link do tematu na Konnekcie to:
http://konnekt.info/forum/viewtopic.php?t=3706 Sam tego nie sprawdzałem więc sie nie wypowiem... |
@Mac jak bys znalazl to zapodaj na emaila adres w podpisie. Bede bardzi wdzieczny:piwo:
A tak pozatym to jak zrobic zeby po najechaniu na tray konnekta pojawial mi sie opis tylko jednej sieci?? |
Cytat:
Ja własnie szukam wtyczki do bezpośredniego wysyłania plików... hmm....tak patrze teraz na forum Konnekta i wszyscy jej szukają....(czyt. niema jeszcze takowej :ysz: ) |
@Mac o ile mi wiadomo to nie ma. Ale na forum konnekt.info mieli chyba inny sposob na przesylanie plikow - chyba??
|
Ja własnie po raz 3-ci zainstalowałem Konnekta (@gall może potwierdzic ;p ) i powinienem przy nim pozostać :) (mam nadzieję)
PS. Jest jakis plugin do wysyłania plików na Tlen'a ??? |
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:46. |