![]() |
Testowałem AQQ ale zostaję przy konnekcie :) Ale taka prawda. Miranda nie jest dla każdego.
|
tylko ze mirande mozna sciagnac juz "gotowa". rosjanie fajne packi robia i wygladem i funkcjonalnoscia sa super:)zreszta moj ogoreczek tez nie jest brzydki:)
|
Cytat:
|
autoupdate tez nie dziala
|
Miranda ma kilka zalet, którymi deklasuje konkurencję.
- Obsługuje wszystkie protokoły, z których korzystam (no, tylko Skype nie na 100%). - Ma plugin do wszystkiego, co sobie wymyśliełem jak dotąd. - Szyfrowanie profilu (historii i kontaktów). - StopSpam - ktoś, kto nie jest w liście kontaktów żeby przedostać się musi odpowiedzieć w określony sposób na automatyczny tekst powitalny. Pozbyłem się praktycznie tym łańcuszków i spamerów. - Eksport-import historii. Tak sobie skonsolidowałem kilka instalek Mirandy na różnych kompach. Do tego tak sobie połączyłem historię znajomych, co zmieniali numerki. - Dziesiątk jak nie setki możliwości skonfigurowania wyglądu. Przypisywanie avatarów/fotek. Kolory itd. - Możliwość połączenia na raz kilku kont jednego komunikatora (np. kilka kont GG czy gmaila). - Co nie wymyślę, to znajdę do tego plugin (albo okazuje się, że ma w standardzie). - Nie spotkałem błędów (a już na pewno nie tak ordynarne, jak wcześniej w GG). Cytat:
|
nie moge sie wbic na http://www.miranda-im.org
jak jest u was? |
Ja od d***322;u***380;szego czasu u***380;ywam konnekta, nawet je***347;li nie jest rozwijany. Poprostu nie chce mi sie konfigurowa***263; mirandy i my***347;le***263; czemu co***347; nie dzia***322;a, skoro powinno. Nie mam cierpliwo***347;ci ;p
|
Cytat:
|
Ale z Was pesymi***347;ci.. ;<
|
tylko najpierw trza na serwer uzbierac i oplacac miesiecznie
|
Otrz***261;sn***281;li si***281;.. Moim zdaniem narobili tylko smaku tym, kt***243;rzy przy konnekcie tak d***322;ugo wytrwali.. Teraz niech czekaj***261; na t***261; owian***261; legend***261; wersj***281; 0.7 ;)
|
@Smartek otrz***261;sn***281;li si***281; po 2latach...niez***322;y refleks maj***261;...
|
eh, przyda***322;by si***281; jaki***347; ruch wok***243;***322; konnekta... bo aqq w pe***322;ni mnie nie zadowala a mirandy nie chce mi sie konfigurowa***263; :/
|
|
Cytat:
Miranda nie jest projektem takim jak gg, czy tlen gdzie kazde stabilne wydanie musi spelniac wszystkie standardy, nie zawierac zadnych wad mirande tworza zapalency, nie korporacje, wiec drobne bledy pojawiac sie "musza" jezeli tego nie akceptujesz, zegnaj jezeli Ci to nie przeszkadza, jestes jednym z tych, ktorzy odkryli wspanialy komunikator z wieloma mozliwosciami wybor nalezy do Ciebie |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:14. |