![]() |
Cytat:
Dziś gdy zauważyłem, że nie tylko w konnekcie nie mam dźwięków, a i w plikach .swf to zacząłem dogłębnie googlować i znalazłem rozwiązanie :) Może komuś się przyda Utworzyć plik .txt z taką treścią a następnie zmienić jego rozszerzenie na .reg i dodać do rejestru :) Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00 |
Cytat:
|
Pole "Wtyczki---->Wycisz" masz zaznaczone ?
|
Ilość załączników: 1
może miał ktoś podobny problem i udało mu się go rozwiązać
Każdy schemat dźwięków do konnekta, działa normalnie w winampie.. ale niestety nie działa w konnekcie choć mam go wybranego w ustawieniach tj. niżej |
Coz za zdrada :>
:D |
Po ponad dw***243;ch latach korzystania z multikomunikatora Konnekt przyszed***322; czas na zmian***281; :)
Dzisiaj zainstalowa***322;em PSI-Pedrito poniewa***380; ma o wiele szersz***261; obs***322;ug***281; protoko***322;u Jabber/XMPP ni***380; Konnekt. |
Cytat:
Oczywi***347;cie wymiana maili potrwa kilka dni, ale je***347;li chcesz zachowa***263; dotychczasowe konto - to jedyna opcja. Za***322;o***380;y***263; nowe zawsze mo***380;na, ale co to za sztuka? :mruga: |
Cytat:
|
Przeczytaj kilka stron do ty***322;u - kilku user***243;w (w tym ja) ma ju***380; odblokowane konta. :D
|
Panowie ;) czy mozna usunac na stale konto w skype ? Albo co zrobic aby mi je odblokowali ? Bawilem sie kiedys kuponem promocyjnym (dzwonilem na komorki) i aktualnie mam cos ok 1.5zl na - ;/ chce wykupic kredyt ale nie moge :(
Cos da sie zrobic ? czy trzeba nowe konto utworzyc ? |
Cytat:
jak multikomunikator moze miec wtyczke do multikomunikatora, nie lapie ??? |
Polecam Aqq
Jest multikomunikatorem tylko niema wtyczki do hapi i mirandy |
Cytat:
|
Nie presylam plikow przez IM - ba nawet nie mam do tego wtyczki wiec mi to zwisa! ^^
|
ej!!!!!!!!
Przecie***380; kupa z nas u***380;ywa Konnekta i co? Olali***347;cie problem? :( |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:54. |