Powrót   Forum CDRinfo.pl > >

Komputery Dyskusje związane z komputerami, ale nie mieszczące się w powyższych działach



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 13.02.2005, 21:21   #31
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Question

Ja zmienie temat. Bo mam pytanie:


Jak ot jest ze mam FW ZA i nie moge przez gg wysylac plikow (nawet jak wylacze FW) a przez tlen moge
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 13.02.2005, 21:24   #32
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Jest jakis limit przesylania plikow
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2005, 21:29   #33
MacGyver
Team Member
 
Avatar użytkownika MacGyver
 
Data rejestracji: 14.05.2002
Lokalizacja: Cheyenne Mountain Complex
Posty: 5,317
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@IceMan, mała prośba...edytuj posty
__________________
We all know how these things work, so when you hear the beep, go for it...
MacGyver jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 13.02.2005, 21:47   #34
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@IceManSpy a uzywasz orginalnego klienta GG?? Bo orginalny ma lekkie problemy z wysylaniem plikow.
Np. przez konnekt mozna wyslac bez problemu jezeli choc jedna osoba ma zew IP lub fowardowanie.
Wiec polecam Konnekta
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 13:37   #35
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez @ndy
@IceManSpy a uzywasz orginalnego klienta GG?? Bo orginalny ma lekkie problemy z wysylaniem plikow.
Np. przez konnekt mozna wyslac bez problemu jezeli choc jedna osoba ma zew IP lub fowardowanie.
Wiec polecam Konnekta

Przepraszam @MacGyver ale znikl tam na stronie poczatkowej forum a zalezalo mi abym dostal szybka odpowiedz ale bylo to ostatni raz


A czy tan konnekt to jest to samo co gg?? tzn czy moge pisac z uzytkownikami gg??
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 15:23   #36
gallus
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez IceManSpy
Przepraszam @MacGyver ale znikl tam na stronie poczatkowej forum a zalezalo mi abym dostal szybka odpowiedz ale bylo to ostatni raz


A czy tan konnekt to jest to samo co gg?? tzn czy moge pisac z uzytkownikami gg??
tak, konnekt obsługuje protokół gg, tlen, jabber i coś tam jeszcze
PS http://konnekt.info/, ale ja polecam Tlena
__________________

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 15:28   #37
MacGyver
Team Member
 
Avatar użytkownika MacGyver
 
Data rejestracji: 14.05.2002
Lokalizacja: Cheyenne Mountain Complex
Posty: 5,317
MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>MacGyver jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
@gall, ja znowu na Konnekcie jade (to juz moje 3 podejscie...mineło dużo czasu więc pozostane prz nim )
__________________
We all know how these things work, so when you hear the beep, go for it...
MacGyver jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 16:48   #38
if22
:}
 
Avatar użytkownika if22
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 427
if22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Jest jeszcze coś takiego jak AKUKU:

Strona domowa: http://akuku.wapster.pl/
Forum: http://forum.myportal.cn.net.pl/
Pobieralnia: http://akuku.wapster.pl/akuku.php
Wtyczki: http://akuku.wapster.pl/aqq_plugins.php
__________________
:}
if22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 17:43   #39
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a nie mozna importowac numer gg do konnektu bo mam zalozony numer gg i nie chce zmieniac numeru
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 17:46   #40
gallus
gÓru
 
Avatar użytkownika gallus
 
Data rejestracji: 20.12.2003
Lokalizacja: Zbąszynek
Posty: 5,977
gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>gallus jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez IceManSpy
a nie mozna importowac numer gg do konnektu bo mam zalozony numer gg i nie chce zmieniac numeru
Można!!
__________________

gallus jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 21:09   #41
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..
 
Avatar użytkownika IceManSpy
 
Data rejestracji: 06.11.2004
Lokalizacja: Kraków
Posty: 3,012
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Tylko jak Oto jest pytanie!!!
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 21:12   #42
Kasprzak
...niepoprawny marzyciel.
 
Avatar użytkownika Kasprzak
 
Data rejestracji: 25.06.2002
Lokalizacja: Poznań
Posty: 4,752
Kasprzak zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
a ja mam pytanie jak skonfigurowac kTransfer jak mam wewnetrzne ip ale przekierowany port 1550
__________________
Pozdrawiam!
Kasprzak jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 21:15   #43
if22
:}
 
Avatar użytkownika if22
 
Data rejestracji: 18.04.2003
Posty: 427
if22 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez IceManSpy
Tylko jak Oto jest pytanie!!!
W Mirandzie trzeba dodac odpowiedni plugin i potem wpisać w odpowiednie miejsce numer gg i hasło, może tutaj tez tak należy zrobić.
__________________
:}
if22 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 22:06   #44
andy
logged out
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika andy
 
Data rejestracji: 12.07.2003
Lokalizacja: /home
Posty: 12,517
andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>andy jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
@IceManSpy Musisz dodac wtyczke GG. A potem wpisac numer i haslo. Wszystko na screenie(numerek.jpg)
@Kasprzak w pole adres IP wpisz adres jaki masz w necie, a w pole port wpisz port ktory masz przekierowany. Wszystko na screenie (ktransfer.jpg)

Pozdro
Dołączone obrazki (kliknij, aby powiększyć)
Komunikatory, newsy, porady, problemy...-ktransfer.jpg   Komunikatory, newsy, porady, problemy...-numerek.jpg  
__________________
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl

Ostatnio zmieniany przez andy : 14.02.2005 o godz. 22:28
andy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 14.02.2005, 22:40   #45
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
 
Avatar użytkownika CIAPEK
 
Data rejestracji: 17.02.2003
Lokalizacja: TORUŃ
Posty: 5,244
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Zagadka!

gzie Konnekt zapisuje obrazki wstawiane bezpośrednio w okno jaki to folder?

zamotałem sie
help
__________________



nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Tagi
aqq, komunikator, miranda, tlen, wtw

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.