![]() |
Cytat:
|
"mÓj", kiziu, "mÓj" ;)
|
Może mój Provider się zgodzi na udostępnienie łącza i miejsca na serverku za darmo???? w poniedziałek zadzwonie do RybNet'u i zobaczymy!!!
|
wiec kto poświeci serverek i łącze ?? ;)
|
no tak php i mysql nie ma darmowego zapomnialem.!No cos trzeba wymislic
|
Cytat:
2. Nie chodzi o forum tylko o stronę bo forum stoi...reszte to może niech sie team wypowiada. |
albo niech SoBal przeniesie forum jako kopie zapasowa na inny serwer np. darmowy i wszystkim oznajmi ze awaryjne forum jest pod adresem np.forumcdrinfo.republika.pl i po sprawie
|
nie martwić sie nic sie nie stanie ;)
hmm jełśli chodzi o szybkie.... :fiu: | \/ |
Dobra dobra, to może przygotujcie to zastępcze forum, bo jeszcze ktoś z tego powodu życie straci...
|
Taka rozmowa ze az sie lezka w oku kreci:buu: :buu: :buu: .......
.........NNNNNNIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEE tttttttooooooooo nie mozliwe to forum,, to strona ttttoooooo ooooooobbbbbeeeeeeccccccccccnnnnnniiiiiiiiieeeee cccccccaaaaaaaaallllllleeeeeeee mmmmmmmooooojjjjjjeeeeeeee pppppppoooooozzzzzzzzyyycccccciiiieeeeeeee internetowe(naturalnie).... .......a jezeli ono przestanie istniec to moze jakies samobojstwo..... ......tttttttaaaaaaaaaaaakkkkkkk zabic mqy :D :chytry: :chytry: :D ...... |
Wszyscy chcemy żeby zostało ale nigdy nic nie wiadomo........
|
Ludzie!! Co Wy tacy słabej wiary, dalej do Kościołów i modlic się żeby CDRInfo i forum pozostały!
|
ale jakieś szybkie!!!!!!!!!!!
|
Cytat:
|
To może powinniśmy uruchmic awaryjne forum cdrinfo?8)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:35. |