![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() Z Twojej wypowiedzi wynika, że jesteś wszechwiedzący, jeżeli taki jesteś, to czemu nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytanie? Zauważyłem, że Twoja obecność na tym forum to głównie prowokacja innych użytkowników (patrz kłótnie Mac Vs Windows). Panie wszechwiedzący - tak wrt54gl posiada w standarcie QOS ale nie w takim wymiarze jak alternatywny soft - ![]() ![]() Czy ja kiedykolwiek na tym forum pisałem, że jestem specjalistą? Mam problem to się pytam proszę pana, i wolę brak odpowiedzi na moje pytanie, niż jak zwykle zgryźliwą odpowiedź kogoś, kto uważa się za nie wiadomo kogo, a myli AP z ROUTEREM z funkcją Wi-Fi także Panie AleX69: A: nie masz zamiaru pomóc, as chcesz pokazać swoją wyższość nad innymi - nie odzywaj się w takim razie B: sam użyj google, sprawdź czym się rózni router wi-fi od zwykłego AP Pozdrawiam pana, niech się pan zastanowi nad swoją osobą. Ponawiam moją (może niechlujnie napisaną, nie jestem ekspertem od wszystkiego jak co po niektórzy) prośbę, proszę o pomoc w skompilowaniu Niceshapera pod WRT54GL
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() "skompilowaniu Niceshapera pod WRT54GL" teraz wiem czemu nie chcesz napisac tego na tym forum <- www.openlinksys.info ![]() edukacja, edukacja i raz jeszcze edukacja ![]()
![]() |
#3 | |
Forumator
Data rejestracji: 27.08.2004
![]() |
Cytat:
ty jeste***347; wyj***261;tkowo mocny w g***281;bie, bo w niczym innym raczej nie. Naskakujesz na mnie bez powodu. Chyba jeste***347; wyj***261;tkowo zakompleksiony, ***380;e musisz podnosi***263; swoj***261; samoocen***281; w taki spos***243;b. OK Koniec tego OT, mam dosy***263; szanownego pana. Wiesz, ja nie twierdz***281;, ***380;e wszystko wiem, ca***322;y czas si***281; ucz***281;. Edukuj***281; si***281;, tak jak to napisa***322;e***347;. BTW: Tobie te***380; potrzebna edukacja, naucz si***281; stosownego zachowania i nie naje***380;d***380;ania na ludzi w celu podbicia swojego ego;] Nie widz***281; sensu prowadzenia z Tob***261; bezsensownej dyskusji, natomiast, szczerze dzi***281;kuj***281; za link, na pewno si***281; tam zapytam ![]() Dla mnie zostaniesz i tak zawsze kolesiem, kt***243;ry nie rozr***243;***380;nia AP od routera, a uwa***380;a si***281; za nie wiadomo co ![]() "mocny jestes ... jak 10% ocet ![]() ![]() Moda prosz***281; o zamkni***281;cie tematu, bo to nie jest temat o tym, kto jakie ma umiej***281;tno***347;ci;] Pozdro
![]() |
#4 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
|
|