![]() |
U mnie bez przerwy wy¶wietlał się monit o aktywowanie systemu, a tutaj o podanie klucza produktu. Wsparcie techniczne X-comu odesłało mnie do tej strony https://www.microsoft.com/pl-pl/soft...d/windows10ISO ,ale nie wiem, czy sama znowu czego¶ nie popsuję.
|
Ilo¶ć zał±czników: 1
Podczas formatu odł±cz kabelek od internetu, wył±cz wifi, wtedy da się zrobić konto "offline" czyli tak jak to powinno wygl±dać. Ja również nie loguję się do Windows za pomoc± LiveId - uważam, że to rak. Wszelkie zachęty na utworzenie konta online odrzucaj.
Zainstaluj system Windows bez podania klucza produktu, nie podł±czaj internetu aż do samego końca jak zobaczysz pulpit. Na sam koniec podł±cz internet - Windows powinien się sam aktywować (tak, jak dobrze pamiętam bez podawania klucza- licencja jest na mobo). Zał±cznik 112906 |
A wiesz, że to może być możliwe :hmm: W takim przypadku pozostaje telefon do MS - nie wiem, czy pomog± z tym kontem, ale dadz± nowy klucz i wtedy zrobisz na nowo.
|
Na grzebanie w plikach systemowych nie za bardzo. Sformatowanie nie pomoże?
Dzisiaj w X-comie usłyszałam, ze sama sobie jestem winna i że nawet format nie pomoże, bo owo nieszczęsne konto został przypisane do klucza produktu i po formacie będzie to samo. |
Mozna tez wydobyc dane , lub skasowac haslo i uzytkownika, ale to takie bardziej hardkorowe rozwiazanie bo da sie wiele zrobic kwestia na co czujesz sie na silach ?
|
Logowanie za pomoc± konta Microsoftu
Proszę™ o pomoc!
Od kilku dni jestem posiadaczk± nowego komputera z Windowsem 10. Siedziałam i konfigurowałam wszystkie ustawienia, aż doszłam do momentu założenia konta Microsoft. I tu pojawia się ™problem. Pierwsze konto okazało się złe. Stworzyłam więc inne, do którego udało mi się zalogowa㇠wczoraj, ale dzi¶› już nie. Mój komputer powi±zał‚ pierwsze konto z całym komputerem, i dzi¶› nie mogę™ zalogowa㇠się™ do komputera. Wyskakuje mi komunikat Obecnie nie możesz się™ zalogowa㇠do swojego urz±dzenia. PrzejdĽ na stronę™ account.live.com, aby rozwi±zać‡ten problem lub wpisz ostatnie hasło używane na tym urz±dzeniu. Ci±gle wpisuję™ poprzednie hasło (komunikat : niepoprawne) i nie mogę™ zresetowa㇠hasła na stronie, gdyż podobno za mało informacji wpisałam w formularzu z hasłami, folderami jakie utworzyłam na poczcie, adresami z którymi korespondowałam... W efekcie - nie potrafię™ zalogowa㇠się™ do systemu ani na konto w Internecie. Próbowałam przywróci㇠ustawienia fabryczne systemu w trybie awaryjnym, ale tam też pojawia się monit o hasło i informacja, że to jedyne konto jakie posiadam. Czy jedyn±… opcj±… jest formatowanie nowo zainstalowanego systemu? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:34. |