![]() |
Ja chyba na święta przeproszę W2k3 :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale WinXP z SP2 chodzi mi jeszcze wolniej (nawet po wyłączeniu badziewiarskich usług a'la centrum zab. :) ) więc chyba go przeproszę... ;) :) :piwo: |
po świętach wracam do windy i będzie to na pewno win2k3.
jednak ten system z wszystkich produktóe m$ jest najlepszy. mam nadzieję, że mój nod32 będzie działał. |
większość usług w win 2003 jest wyłączona i o to chodzi i za to go lubię :cool: 8 )
|
No to chyba muszę go sobie w końcu sprawić - tak zachwalacie tego Windowsa 2003... :)
|
ja tez go sobie sprawie - trzeba pzeciez w koncu zobaczyc to cudo ;) inna sprawa ze zrobie to dopiero jak mi xp siadzie (jeszcze sie nie zdarzylo) albo wkurze sie i nie bedzie mi sie chcialo smieci usuwac (zdarzylo sie raz po 1,5roku) --> wiec chyba juz 2004 nie zobacze tylko kelejna wersje :D
|
A jak jest z grami pod Windowsem 2003? ;)
|
Cytat:
...no i ładnie wygląda... :) |
Pagerus - niektore dzialaja tak samo jak pod xp, a inne dzialaja szybciej :D wiec niczym nie ryzykujesz :D
Doom3 np odmawia instalacji, ale swego czasu opisalem jak go zainstalowac nie zmieniajac plikow instalatora (choc i tak mozna) - latwo i przyjemnie :) |
Longhorn jest ładny....
Ludzie, wie ktoś może jak zainstalować sterowniki do grafiki Radka 9800XT na LH4074? Bo te z XP sie nie instalują...reszta też troche errorków ale działa... najgorzej ta grafika i najwazniejsza bo jak ja bede grał w HL2 ... takie to ładne.... :bicz::bicz::bicz: |
no wiesz, jest takie powiedzenie, że z ładnej miski się nie najesz ^_^
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
(zdjecie tylko po to zeby miec ogolne pojecie:D) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |