![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2011
![]() |
Problem z uruchomieniem All My Movies
Posiadam "All My Movies 4.5" ORYGINAŁ
Dałem jeszcze za niego nie całe 45,00 zł ![]() Do nie dawna program pracował bez problemu. Teraz, nawet po ponownym zainstalowaniu, za każdym razem gdy odpalam program, na chwilę pokaże się ekran główny programu, następnie zostaje on zamknięty i automatycznie otwiera się okno przeglądarki internetowej ze stroną Polskiej firmy oferującej kupno nowej wersji. Taka sama sytuacja powtarza się gdy zainstaluję All My Movies 6.2 Trial. Jak można zaradzić temu by okno przeglądarki się nie otwierało, a program uruchamiał prawidłowo ? Posiadam: System: Windows 7 Home Premium Przeglądarka: Firefox V3.6.13 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2011
![]() |
Mam tylko jeden komputer***8230;
Jak napisałem wcześniej, problem ten występuje za równo w starszej wersji 4.5 jak i nowszej 6.2 Dziwne więc by każda wersja programu miała by być nie sprawna. Obstawiał bym raczej na powiązaniu programu ze stroną Polskiego dystrybutora. Tylko właśnie nie wiem gdzie szukać tego powiązania i jak je wyłączyć lub zablokować. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podsumowując proponuje skontaktować się z dystrybutorem u którego kupiłeś ten program lub z firmą która go napisała.
XMPP: andrzej(at)czerniak.info.pl Ostatnio zmieniany przez andy : 02.02.2011 o godz. 13:44 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z uruchomieniem systemu | karolinaNS | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 5 | 21.07.2009 17:06 |
nie dziala nagrany plik | MrBiedrona | Napędy optyczne DVD | 17 | 22.10.2005 15:57 |
Nero i problem nagrywania danych | albercikk | Napędy optyczne DVD | 16 | 05.09.2005 11:45 |
problem z uruchomieniem MOHAA Breaktrough | misz_masz | Off topic | 5 | 06.10.2003 21:16 |
problem z uruchomieniem kopi paris dakar | bagi | Napędy optyczne CD | 0 | 05.03.2002 19:09 |