![]() |
Cytat:
:mruga: |
program zostaje po studiach jakby kto nie wiedzial :P
tez sobie zakupilem :) |
Cytat:
|
Cytat:
a ***347;ciskaj***261;c jeszcze bardziej to ten soft jest niekomercyjny podczas jak i po nauce (jeszcze tego nie uwzglednilismy chyba:D) |
tak to sie tyczy offica za 199 bo on jest dla uzytkownikowo domowych, a wyzej wspomniany corel - ktory ma napisane tylko dla studentow?
|
Wyczyta***322;em gdzies ze jest legalny po studiach, ale nie dziala juz aktualizacja.
|
chyba ze tak
|
U mnie w miescie w Comp Arcie podaja ze sprzedaj***261; za 189z***322; :>
A tak czy inaczej to sie nie sprzedaje w ogole ;) |
Cytat:
podobno idzie bardzo szybko poprostu masz takich a nie innych znajomych... :D |
Cytat:
|
zalezy od punktu widzenia czy dobry
imho, a podejscie mam raczej liberalne: - cena dobra dla osoby, ktora profesjonalnie wykorzystuje funkcje pakietu nieodtwarzalne (czytaj - niekompatybilne) w innych pakietach darmowych <edit: i pracuje tez w domu nad dokumentami z pracy> - cena jest zla a zakup irracjonalny dla osoby, ktora nie spelnia warunku powyzszego MS Office jest wrecz ubozszy w funkcje od darmowego OO pewne rzeczy sa rozwiazane inaczej a pewne sa po prostu niekompatybilne wiec jezeli szukasz czegos w domu i nie wymieniasz SKOMPLIKOWANYCH dokumentow z drugim kompem, w ktorym siedzi tylko Office, to szkoda siana ale widac jeden znaczacy ruch jak ostatnio korzytalem z Office (okolo 5 lat temu, nie liczac testow kolejnych wersji w celu sprawdzenia "postepu"), to wersja domowa kosztowala krocie - chyba ze dwa tysiaki? w kazdym razie sporo pod wplywem konkurencji darmowej widac, ze zdecydowali sie na obnizenie cen w koncu przegrywaja kolejne batalie w Komisji Europejskiej o standarydy (nawet mimo glupoty naszych wladnych - na szczescie sa inne, madrzejsze pod tym wzgledem panstwa) no i trzeba pamietac, ze ta wersja za prawie 200pln nie ma bazy danych ani PIMa deczja nalezy do klinetow - ja tylko przedstawilem wlasne zdanie |
Cytat:
|
Cytat:
|
kto nie chce ten sciagnie OO:) Moim zdaniem 200zl za nic to nadal drogo(do szkoly brak min accessa i kupa, tak trzeba scaigac)
|
Cytat:
jak ja siadam do Office to mam problemy ze znalezieniem pewnych funkcji ^_^ a co do zgodnosci - wlasnie dlatego napisalem, ze w niekorych przypadkach zakup jest uzasadniony i cena wtedy nie najgorsza :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:47. |