![]() |
http://notebooki.pl/notebook/pokaz/53680/ jest jeszcze to :)
|
A to wygl***261;da ca***322;kiem sensownie. Pami***281;ci, zasilacz, jaki***347; nap***281;d - i mo***380;na pracowa***263;.
|
Cytat:
- monitor - klawiatura - mysz - ew. box nap***281;d usb mi by pasowalo :) ciekawe czy na to wpadna z ta plyta bo to w sumie koszt zaprojektowania tylko samej obudowy kompatybilnej z panelem jakiegos producenta mobo i peryferiami... |
Cytat:
Albo laptop. |
Cytat:
apple owszem, są -ale to apple:ysz: laptop to nie stacjonarka jakoś nie widzi mi się "mobilne" 22" ;) |
To co, ***380;e Apple, jak te***380; na Intelu?
|
Cytat:
Ja pisze o PC :taktak: |
@Arepo
Ten minimig wymiata... caly zbior gierek mieszczacy sie na jednej karcie SD :D ewentualnie druga karta na kopie zapasowe... faktycznie cena to wymiata 799zl... Mam nadzieje, że wraz ze wzrostem i popularnoscia miniaturyzacji ceny spadna :) A co do tej plyty intela, to powiem, że mam awersje do intela... i tyle :) |
Do malej amisi potrzebny kickstar - backup oryginalu:)Z drugiej strony to samo emulatorki potrafia a nic nie ksoztuja
|
Jakby ataraka zminiaturyzowali to bym się pokusił oczywiscie w rozsądnej cenie :-))
|
i kolejna miniaturyzacja... zapowiada się niezle :)
|
|
@KarolluZ
szkoda tylko, ***380;e banki nie s***261; na sodimm no i jak dla mnie 1x PCI musi by***263; - jakie***347; ma***322;e rozszerzenie a tu brak tylko 1x Express - a na to troche mniej badziewia jest :D @Arepo VIA Epia jest od bardzo dawna w sumie :) |
@Patrix
no na pci-e x1 to juz masz raczej sporo sprzetu... juz widzialem dzwiekowki i tunery tv na wlasne oczeta :-) Ale nvidia pod intela.... to jakos tak srednio jak dla mnie... w ogole to jakos wydajne jest ? @Arepo, ale to sa same vijkowskie epie... to dzieki placic za taka epie chociazby 500zl... juz ten gigabyte moj jest naprawde za***iaszczy :-) w porownaniu z wyzszymi nawet modelami epii :-)) |
Cytat:
pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:50. |