![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.01.2007
![]() |
Cyberlink PowerDirector 6.0 - program się nie uruchamia.
Witam serdecznie
![]() Mam problem z w/w programem. Podczas uruchamiania pojawia się okienko startowe z miłą panią trzymającą kamerę i tak już zostaje. Komputer się nie zawiesza, ale jakby przestawał ładować program. http://img199.imageshack.us/img199/8...erdirector.jpg Strzałeczka się kręci, kręci i kręci a program się nie odpala ![]() Kilka tygodni go nie używałem, ale wcześniej nie było takich problemów... Teraz jak potrzebny to wykręca taki numer. Musiałem zainstalować starszą wersję, działa bez problemów. Program reinstalowałem, nic nie pomogło. Wywaliłem wszystko co mogło mieć coś wspólnego (pozostałości) po tym programie. Instalowałem od nowa na czysto. Instalacja przebiegła bez problemów. Wszystko inne działa, PowerDirector ma mnie w nosie. System XP z wszystkimi poprawkami. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem ? Pozdrawiam ![]() P.S. Program jest legalny. Kupiony w "zestawie" Cyberlink DVD Suite" w Vobisie. Ostatnio zmieniany przez kalinowski11 : 28.05.2009 o godz. 20:22 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
Tagi |
cyberlink dvd suite, powerdirector 6.0 |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z odczytem | tomaszekkkk | Napędy optyczne DVD | 9 | 30.07.2008 15:33 |
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 | aeiouy | Off topic | 0 | 26.05.2006 14:35 |
problem z zamykaniem plyt | krzy4 | Napędy optyczne CD | 12 | 07.03.2005 19:07 |
Problem z nagrywarką. | rafkup | Napędy optyczne CD | 13 | 07.12.2003 14:36 |
dziwny problem z nagrywaniem... | he-man | Napędy optyczne CD | 7 | 09.06.2002 22:29 |