Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.08.2012, 12:42   #1
Gadzina18
Forumator

Data rejestracji: 27.08.2004
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Modyfikacja oprogramowania gładzika Synaptics

Moich przebojów z HP DV6 ciąg dalszy, z wentylatorem walczę, teraz czas na gładzik.

Otóż chcę uzyskać bezproblemowe przewijanie dwoma palcami, niezależnie od tego jak blisko umieszczam dwa palce od siebie. Teraz co prawda przewija mi, ale palce muszą być od siebie w określonej odległości (WTF?!) i bardziej po prawej stronie gładzika. Ja chcę to mieć tak jak w Apple - czyli dowolna odległość między palcami i dowolne miejsce gładzika - jak zmodyfikować oprogramowanie by tego dokonać? Szukałem w opcjach gładzika, ale tam jest tylko włącz/wyłącz... nic poza tym.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.08.2012, 12:58   #2
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Jaką masz wersję sterownika?
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest online   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.08.2012, 13:01   #3
Gadzina18
Forumator

Data rejestracji: 27.08.2004
Gadzina18 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
15.3.29 13 oct 2011
Stary 23.08.2012, 13:09   #4
joujoujou
( o )( o )
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
W takim razie masz coś skopane, albo "za nowy" sterownik.

U mnie jest

-schowek00795.png

i działa przewijanie 2 paluchami gdziekolwiek je położę.

Dla wiadomości - sterów od synaptics się nie aktualizuje - trzeba wywalić stare i później instalować nowe.
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest online   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: