Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Twoje preferencje systemowe... (można zaznaczyć więcej niż jedną opcję)
mam Vistę 34 29.82%
mam XP 86 75.44%
chciałbym mieć Vistę 11 9.65%
chciałbym wrócić do XP 6 5.26%
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 114. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 03.02.2008, 22:12   #11
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez czechoj Podgląd Wiadomości
to chyba używasz kompa jednynie do surfowania
inna architektura Visty oddziela jądro systemu od powłoki sterowników, i generalnie wywalwenie się czegokolwiek w konsekwencji nie zawiesza działania systemu. Winda XP nie posiadała tej cechy a sterowniki ingerowały w jądro systemowe, stąd zawiechy programu generowały zatrzymanie pracy systemu co było na porządku dziennym
Czy Ty sie w ogóle słyszysz? Było, a co teraz nie jest, a dlaczego, czy było, bo już nikt nie używa XP

Mam różne programy zainstalowane na xp i nigdy, ale to nigdy system mi się nie wywalił. Jeżeli jestem jedynym takim osobnikiem, to proszę innych o wyprostowanie moich poglądów.

Jedyne, co, to system zaczynał mulić i trzeba było postąpić zgodnie z zaleceniami @Milego. Ale nigdy system mi się nie wysypał.

A z resztą mam to w d...e, chcecie. to instalujcie sobie vistę.

Edit: A tak w ogóle, to nie oddzielaj sobie jąder od powłoki, bo to musi być strasznie bolesne

Ostatnio zmieniany przez zene_k : 03.02.2008 o godz. 22:24
zene_k jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Twoje uprawnienia: