Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Zobacz rezultaty głosowania: Twoje preferencje systemowe... (można zaznaczyć więcej niż jedną opcję)
mam Vistę 34 29.82%
mam XP 86 75.44%
chciałbym mieć Vistę 11 9.65%
chciałbym wrócić do XP 6 5.26%
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 114. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 24.03.2008, 22:28   #1
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez sobrus Podgląd Wiadomości
hehe widzisz Ci od linuxa zaczeli od innej strony...
w windowsie zrobili system latwy w obsludze a teraz robią wszystko zeby był dobry.
Linux od początku był dobrym systemem i teraz robią wszystko żeby dało się go używać.
(bez znajomości C, perla, basha i innych pierdół które typowych ludzi niewiele interesują ).
Pośrodku była amiga ale gdzieś znikła po drodze...
Moze i dobre spostrzezenie ;-)
Mysle, ze jestesmy na przelomie, kiedy system Linux moze stac sie systemem Desktopowym - wreszcie producenci wypuszczaja sterowniki otwarte jak i binarne, udostepniaja specyfikacje, firmware'y z plikami naglowkowymi do natywnej obslugi. Preznie rozwija sie GTK, QT3/4 do obslugi aplikacji okienkowych (a raczej ich tworzenia).
Mam nadzieje, ze przyjdzie kiedys czas gdy wejde na strone producenta dziwnego sprzetu i w zakladce linux nie znajde napisu [Brak elementow do pobrania] - tylko ladna paczka ze sterownikami do zainstalowania ;-)
Ja sam goroco przekonuje do sprobowania systemu.

Co do Visty, moja przygoda sie skonczyla na Windows XP i raczej tak pozostanie, systemy Microsoftu beda tylko mi znane z waszych scrshotow ;P
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 26.03.2008, 09:40   #2
zene_k
Zarejestrowany dla jaj

Data rejestracji: 25.11.2004
zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>zene_k jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Pytanie do użytkowników visty. Jakie zainstalować kodeki? Jest tego trochę w necie, ale nie wiem, które są najlepsze
Stary 26.03.2008, 11:41   #3
jesi
Forumator

Data rejestracji: 11.09.2006
jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>jesi jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez zene_k Podgląd Wiadomości
Pytanie do użytkowników visty. Jakie zainstalować kodeki? Jest tego trochę w necie, ale nie wiem, które są najlepsze
Ja polecam X Codec Pack, naprawdę świetna paczka, tylko najważniejsze kodeki, nie mieszają w systemie, używam już od pewnego czasu i szczerze namawiam do wypróbowania

http://recodemedia.fre3.com/
jesi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 26.03.2008, 14:10   #4
rosol
Guru

Data rejestracji: 28.12.2002
rosol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez zene_k Podgląd Wiadomości
K-Lite Mega Codec Pack
U mnie wszystkie filmy dzialaja
rosol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: