![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
Zobacz rezultaty głosowania: Twoje preferencje systemowe... (można zaznaczyć więcej niż jedną opcję) | |||
mam Vistę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
34 | 29.82% |
mam XP |
86 | 75.44% |
chciałbym mieć Vistę |
11 | 9.65% |
chciałbym wrócić do XP |
6 | 5.26% |
Ankieta wielokrotnego wyboru. Wszystkich głosów: 114. Nie możesz oddać głosu w tej sondzie |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Dziadek
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@andrzejj9 pod Vist***261; 32bit StarBar dzia***322;a zupe***322;ne prawid***322;owo
@nimal u mnie DVD Shrink dzia***322;a zupe***322;nie normalnie (wraz z AnyDVD)
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czekam jednak nadal na potwierdzenie od kogoś z Vistą 64bit, bo jeśli już coś mi odbije i przeniosę się całkiem na ten system, to na taką wersję ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
zainstalowalem na chwile - zle ilosc ramu pokazuje:
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 14.07.2004
![]() |
Mam następujący problem z systemem Vista Business 64BIT ...
Procesor AMD X2 4850e 2,5 GHz Gigabyte GA-MA78G-DS3H Ram 2*2GB Geil Procesor jak wiadomo obsługuje Cool'N'Quiet. Gdy w Viście w panelu sterowania, w opcjach zasilania wybiorę plan zasilania zrównoważony, a następnie zmodyfikuje zarządzanie energią procesora w następujący sposób : minimalny stan procesora - 10% maksymalny stan procesora - 100% to Cool'N'Quiet działa prawidłowo. W idle procesor pracuje z częstotliwością 1000 MHz, która się zmienia w zależności od bieżącego obciążenia systemu. Problem jest taki, że z niewiadomych przyczyn samoczynnie zmienia mi się ustawienie o nazwie minimalny stan procesora - 10% zawsze na 100%, czyli na full speed. Wtedy procesor cały czas już pracuje z prędkością 2,5GHz i zmienić to mogę jedynie ponownie wchodząc w ustawienia planu zasilania i ręcznie modyfikując ustawienie ponownie na 10%. Dzieje się tak podczas pracy systemu, nie tylko po ponownym uruchomieniu komputera. Np. Procesor jest idle i działa na 1000MHz, uruchamiam PowerDVD, procesor zaczyna pracować z częstotliwością 2,5GHz i tak już zostaje nawet po zamknięciu PowerDVD. Wtedy muszę wchodzić w ustawienia planu zasilania i ponownie zmieniać minimalny stan procesora na 10%. Bardzo jest to irytujące. Czy problem jest znany ? Czy jest znane jakieś rozwiązanie ? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|