Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.11.2005, 18:22   #1
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
jak ten mx 1000 sie sprawuje? mam mx700 i planuje niedlugo sie przesiasc na ta wersje
pozdro

powiem krotko, kiedy pierwszy raz ja podlaczylem, wzialem do lapy to powiedzialem zadna inna

dziala bezproblemowo w kazdej aplikacji, ma swietna ergonomie, jest czarna , posiada bardzo uzyteczny wskaznik poziomu naladowania baterii, bardzo dobre sterowniki,
i jeszcze jedno, wczesniej kupilem A4Tech NB-50 (optyczna, bezprzewodowa, bez baterii- laduje sie przez specjalna podkladke), kiedy w poblizu telefon komorkowy laczyl sie z siecia, kursor skakal po ekranie jak zwariowany, z Logitech-em MX1000 nie ma tego problemu

coz moge wiecej powiedziec, zaplacilem 230zł i dostalem mysz, ktora nie zamienie na zadna inna

podsumowanie
jezeli ktos ma okolo 250zl- niech kupuje Logitech MX1000
jezeli ktos nie ma tyle kasy- niech zbiera albo kupi A4Tech 4D WinEasy za 29zl (kulkowa, na kablu, 3 przyciski, 2 rolki, ergonomiczna)

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.11.2005, 18:53   #2
mikas
Wymiatacz

Data rejestracji: 29.03.2004
mikas zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez NeoFighter
powiem krotko, kiedy pierwszy raz ja podlaczylem, wzialem do lapy to powiedzialem zadna inna

dziala bezproblemowo w kazdej aplikacji, ma swietna ergonomie, jest czarna , posiada bardzo uzyteczny wskaznik poziomu naladowania baterii, bardzo dobre sterowniki,
i jeszcze jedno, wczesniej kupilem A4Tech NB-50 (optyczna, bezprzewodowa, bez baterii- laduje sie przez specjalna podkladke), kiedy w poblizu telefon komorkowy laczyl sie z siecia, kursor skakal po ekranie jak zwariowany, z Logitech-em MX1000 nie ma tego problemu

coz moge wiecej powiedziec, zaplacilem 230zł i dostalem mysz, ktora nie zamienie na zadna inna

podsumowanie
jezeli ktos ma okolo 250zl- niech kupuje Logitech MX1000
jezeli ktos nie ma tyle kasy- niech zbiera albo kupi A4Tech 4D WinEasy za 29zl (kulkowa, na kablu, 3 przyciski, 2 rolki, ergonomiczna)
Jest jakaś nowa mysz Logitech MX***8482; 610 , może lepiej ją kupić. Bo słyszałem, że ta 1000 jest za ciężka i nie nadaje się do gier lepiej do tego kupić 610.
A jak wygląda ładownie tych mysz, to są jakieś akumulatorki i na ile to wystarcza. A ta mysz działa na wszystkich podkładkach?

Ostatnio zmieniany przez mikas : 16.11.2005 o godz. 19:05
mikas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 16.11.2005, 21:43   #3
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez mikas
Jest jakaś nowa mysz Logitech MX***8482; 610 , może lepiej ją kupić. Bo słyszałem, że ta 1000 jest za ciężka i nie nadaje się do gier lepiej do tego kupić 610.
A jak wygląda ładownie tych mysz, to są jakieś akumulatorki i na ile to wystarcza. A ta mysz działa na wszystkich podkładkach?
tak, mx1000 sa ciezsze od wiekszosci myszy, ale dla mnie jest to zaleta
mx1000 laduje sie poprzez stacje dokujaca (podobnie jak komorki), ktora jest rowniez odbiornikiem sygnalu
zamiast baterii ma wbudowany akumulator
naladowany do pelna akumulator wystarcza na bardzo dlugo, a gdy np. w czasie pracy mysz padnie, wystarczy postawic ja w stacji dokujacej na 10 minut, nie naladuje to oczywiscie akumulatora do pelna, ale pozwoli na kilkanascie godzin dzialania

mx610 korzysta z dwoch zwyklych baterii AA, wiec dla mnie odpada
komunikuje sie radiowo przez 'klucz' wtykany do usb

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: