![]() |
@Ricki - dlugo to nie potrwa, u mnie zaczelo sie dopiero przedwczoraj wieczorem, wiec ciesz sie maksem poki mozesz :-).
|
Cytat:
|
@Adalis - jest wiecej. Znam 2 osoby z mojego miasta co maja ten problem - w tym ja ;-).
Mam 6mbit ograniczone do mniej niz 500kbit.., fajnie, nie? pzdr. |
Cytat:
Zadzwonil do nich (co nie jest łatwe, raz udało mu się zasnąć ze słuchawką przy uchu) i dowiedzial sie że do końca marca postarają się naprawić usterke... Podobno jest więcej takich "awarii" |
@radzikus - nie mo***380;emy Ci pom***243;c bo z tego co wiem nikt z tego forum nie pracuje w Netii. Nie pozostaje Ci nic innego jak pr***243;bowa***263; si***281; dodzwoni***263;
|
ja sie tak cieszyc nie moge!!!
Witam-3 tyg temu zapodalem sobie staly dostep do internetu z netii o predkosci 1mb za 64 zl brutto.
Wczoraj po sesji w Battlefielda 2 cos mnie tknelo aby sprawdzic predkosc lacza na stronie dsl.cz Co sie okazalo:miale ponizej 512 kb/s a nic nie sciagam-internetu uzywam tylko do grania w sieci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sciana: Probowalem sie do nich dodzwonic ale nic z tego-20 minut czekania na polaczenie z konsultantem i dupa!!!! Prosze o pomoc!!!! :( |
W koncu i mnie podlaczyli HURRA 1mb :)
|
A ja mam ! :D hehe wyczekane 6mbit ;]
|
no tak, magiczna data 15.03 nadeszła a u mnie nadal nic :(
na routerze nie świeci się lampka, nikt nie dzwoni..... czekam i czekam i się doczekać nie mogę :( umowę podpisałem 29 stycznia, 12 lutego została wysłana do TP i nic. Pewnie dlatego że nie byłem użytkownikiem NEO to podłączanie mnie trwa tak długo..... tylko ciekawe ile jeszcze......powoli tracę cierpliwość i nie wiem co zrobię jak mnie nie podłączą. Chyba jakąś rozpierduchę || |
Kurde dalej nie moge sie zalogowac na net24 a juz 2 raz dzwonili ... ze moge sie logowac :
Caly czas jest napisane brak dostepu gdy chce aktywowoac net24 :/ ehhh . |
Cytat:
Będę śledził wątki o chello i jak się skończy mi umowa to wybiorę najlepszą ofertę i wezmę również pod uwagę Chello:) Chodziaż nie powiem, że najbardziej ślinka leci mi na podłączenie się do światłowodów Uczelni!Synchroniczne 100Mbit. Wiem, że UTP w bydgoszczy udostępniał internet studentom w akademikach 100/100 Mbit. Jeżeli udało by mi się wkręcić to bym nie narzekał (i to jeszcze za 15 zł miesięcznie:) ). Czas pokaże czy się to uda:) Pozdrawiam |
Cytat:
edit: neo 1Mbit ;) http://www.speedtest.net/result/99084025.png |
Cytat:
1. Do mnie rachunki przychodzą normalnie pocztą 2. W tym miesiącu sporo się poprawiło, pingi jak dla mnie są dobre 3. Jakąś nie zauważyłem różnicy działania internetu między ranem a popołudniem, cały czas wyciągam max łącza (ok. 175 kB/s) 5. Z tym się zgodzę(( 6. Wszyscy klienci chello: ultra, plus, classic, light są bez limitu, z limitem zostali tylko użytkownicy chello easy. I na koniec jeszcze to (miałem uruchomionego akurat torrent-a ciągnął z prędkością 10 kB/s (1 seed/9 peerów) i tracker publiczny): http://www.speedtest.net/result/99029283.png Ogólnie to jestem zadowolony:) |
***322;adny przeci***261;ga od Netii po ***322;***261;czach tepsy :spoko:
|
Cytat:
http://www.speedtest.net/result/99024927.png Tylko upload ma słabszy :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:37. |