![]() |
Zostan z neostrada, z netia same problemy.
Np. Nizsze uploady, gorsze pingi, czesto zrywy (bledy DNS?) i trzeba odswiezac po kilka/nascie razy. Osobiscie nie polecam. |
najlepiej ci***261;gnie Pamela. :taktak:
|
Netia - polecacie?
co sądzicie o ofercie Netii, bo sie tam zamierzam przerzucic z neo? dobrze ciagnie?
|
Witam.
Dawno mnie tu nie by***322;o i od razu mam pytanie:) Jak macie ustawione MTU dla konfigu: NET24 1Mb na linii tepsy (strefa 22), modem Sagem`a. Pytam, bo ostatnio mam straszne problemy z UL, a chyba nie wszyscy seed`uj***261; na shellach. http://home.arcor.de/tomek_87/Screeny/ping001.png |
Cytat:
U mnie w domu w malym miasteczku daleko od miasta mialem pingi ok 30-40ms;) |
Cytat:
Załącznik 40120 |
Ja posiadam "Firmware Version: 1.00.09" ^_^.
I od miesiaca wifi dziala w miare normalnie - 2,4MB/s. |
Cytat:
|
Cytat:
@rosol - w tym cos musi byc, bo pytalem kumpla i ma dokladnie to samo i razem doszlismy do tego, ze cos z tym nie tak (kumpel z Lodzi). |
Ilość załączników: 1
Cytat:
Test na Net24 1 Mbit wyszedł podobnie jak na DSL TP w mojej okolicy, czyli OK. |
Ilość załączników: 1
Cytat:
udzielilem Ci tylko porady ze jak ktos probuje pomoc to powinno sie to uszanowac i powiedziec co i jak a nie wyjezdzac ze Ty wiesz lepiej. Przyczyn zapchania laczy jest strasznie duzo... i nie sposob wywrozyc z fusow dlaczego Ci wolno dziala a tak wogole to moze jeszcze robia jakies prace majace na celu usprawnienie infrastruktury i punktow styku tp-netia EDIT: a oto moj wynik z Lodzi z kablowki: Kto ma takie pingi ?||:haha::rotfl: |
@rosol widze ze Ci nerwy siadaja :D
co do Twojej wypowiedzi nadal twierdze ze wiem co i jak u siebie w sieci, kiedy widze ze "*****wo" chodi widze tez ze ejstem sam w sieci:) albo poprostu wylaczam siec i sam sobie siedze i sprawdzam jak mi net lata .... EDIT: od kilku godzin jest duzo lepiej ;) |
Cytat:
ktos probuje Ci pomoc a ty z morda...? sprawdz tez ilosc polaczen... jako admin powinienes wiedziec ze jak 3-4 osoby sie lacza z p2p a ograniczen w polaczeniach z klientami nie ma, to tez ogranicza ruch w sieci. Cytat:
|
Cytat:
|
[QUOTE=rosol;777979]Powiedz userom zeby ograniczyli upload... pewnie cos sciagaja i wysylaja przy okazji a to ogranicza lacze...
:sciana: ehhh wiesz wcale o tym nie pomyslalem ameryke odkryles normalnie !! Chyba jako admin swojej sieci wiem co i jak ... wiec nie musisz mi mowic o ograniczeniach sciagania itp .... ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:07. |