![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Softwareowy autofire do myszy
Już trafiłem na drugą stronkę, gdzie przydałoby się regularne samoklikanie lewym przyciskiem myszy. Jedna to gierka, gdzie grywalność psuje tym, że przez spory czas trzeba mechanicznie klikać. Druga, to jakiś flash czy coś, gdzie do odświeżania zawartości służy przycisk - refresh przeglądarki wywala na stronę startową, więc odpada.
Szukam programu, który będzie za mnie klikał przyciskiem myszy. Ideał ma regulowaną częstotliwość i ilość kliknięć. Wyobrażam sobie, że najeżdżam na wybrane miejsce na ekranie, klikam prawym i wybieram coś w stylu "klikaj tutaj co x sekund, zakończ po y kliknięciach". Znacie coś takiego?
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tak, cos do robienia makr
![]() Jak znajde to czego ja uzywalem to podam nawet linka ![]() http://www.autohotkey.com/ o tego uzywalem ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez loki7777 : 13.04.2010 o godz. 15:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Dzięki.
Nie tak proste, jak szukałem, ale możliwości ogromne. Po kilku godzinach robi dużo więcej, niż chciałem ![]() Nudne rzeczy z gry załatwia za mnie już w 90% ![]()
![]() |
#4 |
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
iMacros
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 05.11.2004
Jak sie uzywa FF
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
zagadka: gmail - czy można wysłać maila bez użycia myszy? | przemas | Off topic | 2 | 28.02.2005 15:28 |
problem - prawy klawisz myszy - zwicha na ekranie | Ormianin | Off topic | 10 | 11.11.2004 20:50 |
asrock k7s8x a dziwne zachowanie myszy optycznej. | litek | Off topic | 2 | 03.03.2004 19:58 |
Sterowniki do myszy optycznej | Rafaello | Off topic | 4 | 14.06.2003 09:29 |
Program do "zapetlania" klikniec myszy... | Torwald | Off topic | 6 | 19.04.2003 20:31 |