Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 06.06.2011, 19:14   #11
Ragnarok
Nowy na forum

Data rejestracji: 14.04.2006
Ragnarok w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Aktualizacja
Więc w tej chwili YT albo się sknociło albo u mnie licho hula. Dlaczego ?

Otóż ponownie szukając w sieci czegoś (tajemnica nie mogę powiedzieć choć bym chciał ) co mnie ciekawi podglądam YT.

Wygląda to tak. Klikam filmik pojawia się strona odtwarzająca, ładuje się dłużej lub krócej po czym rusza. Odtwarza kilkanaście sekund po czy znowu ładuje. Chwila czekania i znowu chwila oglądania.

Zdarzało się to ale nie często. Czasami otwierałem kilka filmików z teledyskami gdzie pierwszy sobie grał bez zacięć, a kolejne otwarte były zatrzymywane pauzą aby miały czas w pełni się ściągnąć. Kiedy obejrzałem jeden zamykałem i puszczałem następny.

Dzisiaj mam tak że jeden filmik po chwili odtwarzania sobie stoi. Przesuwając suwak o 5 sekund do przodu praktycznie od razu ładuje się 30 sekund. Wystarczy od razu kliknąć PLAY i jedzie dalej. Taką operację powtarzam do skutku czyli do obejrzenia całości.

Wniosek albo YT jest skopane albo przeglądarka (inne objawy na to wskazują)
Co ciekawe nie na każdym filmiku ta metoda działa. Jednego od godziny nie mogę obejrzeć.

Oczywiście nic się nie ściąga komputer jest bezrobotny bo oprócz przeglądarki nie ma nic odpalonego.

Mapy Google działają zadowalająco. W największym zbliżeniu przesuwając w bok po kilka ulic działa przyzwoicie ale jak przesuniesz na drugi koniec większego miasta musi chwila upłynąć na załadowanie poszczególnych elementów.
Ragnarok jest offline   Odpowiedz cytując ten post

Tagi
aero2, darmowy internet

Twoje uprawnienia: