![]() |
w ramach dobrego sprawowania, dostałem w prezencie od Play-a
kartę sim z internetem na 6GB/m-c, włożyłem do laptokowego modemu 3G i takie osiągi pokazał speedtest http://www.speedtest.net/result/4561434028.png można jechać na wakacje nie szukając nerwowo pobliskiej wi-fi :taktak: |
NJU w usłudze którą mam, jeden na wszystko, za 39 zł max, daje teraz 5GB na miesiąc, więc można udostępniać z telefonu, ja jakoś widzę u siebie nadal 2GB, może trzeba usługę wyłączyć i włączyć? :szczerb: Albo to od przyszłego okresu...
|
no właśnie, podobno Virgin daje za 29,99 no limit na rozmowy i sms-y do wszystkich, internetu 2GB,
jeśli to prawda to chyba porzucę Play-a :taktak: |
W Orange mam minuty i sms bez limitu i 4 GB Internetu za 28 PLN. Byloby 23, ale chetnie doplace 5 PLN miesiecznie za zakaz udostepniania moich danych "podmiotom powiazanym" ;-)...
|
ale masz tę umowę jako stary pomarańcz,
czy taką dostałeś przychodząc z ulicy? bo właśnie próbuję się zmieścić w 30zł i mieć przynajmniej 2GB internetu. |
Od zawsze tam jestem, od osmiu lat na kontrakcie.
|
czyli jako nowy pewnie nie dostanę takich warunków :nie:
podejdę do salonu, zobaczymy. |
Z tego co kojarze nawet nie mieszkajac w polsce za 35zl masz nielimitowane w plusie ;)
|
Idź do Virgin, na wakacje dali 5 GB co miesiąc
No i no limit dotyczy też stacjonarek, co bywa ważne Dopłaca się tylko za MMS i połączenia video Wsio za 29/mc |
i tak zrobię,
dzięki Nimal za info o stacjonarnych, jest ważne :spoko: |
bedzie Pan zadowolony :szczerb:
a, jeszcze jedno - zasieg za***isty, bo roaming w T-Mobile dotyczy tez netu :D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:15. |