![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wyobrazam sobie odtwarzacza mp3 bez wyswietlacza.. Masakra to musi byc :-/.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
@andrzejj9 w MM widziałem kiedyś jakiegoś mikroskopijnego samsunga ale nie wiem czy warto się w to pakować. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
DraganFly'er
Data rejestracji: 16.08.2005
![]() |
Szczerze mówiąc jestem innego zdania. uważam, że wyświetlacz jest zbędny, żre jedynie prąd. Kiedy słucham muzyki to zazwyczaj odtwarzacz jest schowany pod koszulę, i dybda sobie wesoło na smyczy i jeśli przełączam muzykę to zawsze na 'czuja' (skakanie między katalogami, między utworami a nawet i czasem wybieram funkcję repeat, schuffle etc.). Gdybym miał teraz możliwość zamiany do z chęcia oddałbym mojego Zen nano Plus (choć jestem z niego zadowolony) za IPoda Schuffle. Jeśli ładuje na mp3 muzykę to tylko taką, jaką jestem zdeklarowany słuchać, tak więc cokolwiek by leciało to i tak słucham. (Jedynym problemem byłoby gdyby Ipod Schuffle nie miał mozliwości przełączania utworu czy katalogu przyciskiem - nie wiem czy tak jest, nie wdrażałem sie w jego opcje). A jeśli chodzi o equalizer czy inne bzdety to chyba jedynym rozwiązaniem byłoby ustawianie go przez komputer specjalnym oprogramowaniem (jeśli takowe istnieje), a wiadomo, że mało kto zmienia eq dzień w dzień. Tak więc powiem jeszcze raz, brać bezwyświetlaczowy odtwarzacz i nie jęczeć, że nie świeci :p
![]() |
Tagi |
mp3 |
|
|