![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#241 | |
Guru
Data rejestracji: 01.10.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ul. Siedmiogrodzka 11 01-232 Warszawa trzeba wypełnić formularz RMA, który jest tu , napisać otrzymany kod na paczce i wysłać na podany adres na własny koszt - to jedyne za co trzeba samemu zapłacić bo odsyłają już na koszt własny kurierem UPS pozdrawiam
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#242 |
vel Shah
Data rejestracji: 01.11.2005
![]() |
Witam
mam dylemat co kupić. coś takiego czy może takie coś? ceny podobne. a może dołożyć 50 zł i kupić taki? ps. iriver wymaga windows media playera? nie wiecie jak taki player dziala pod Linuksem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#243 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
- pierwszego jeżeli zależy ci na długiej pracy baterii - drugiego jeśli zależy ci na małym rozmiarze (to cholerstwo naprawdę jest malutkie) - trzeciego jeżeli zależy ci na dużym ekraniku (drugi też ma całkiem spory, ale jednak clix czy jak mu tam ma największy - od biedy i film na tym obejrzysz). Generalnie każdy z nich jest dobry, każdy ma doskonałą jakość dźwięku, podstawowe różnice to wymiary, wielkość ekranu i długość pracy na baterii (pierwszy z tego, co pamiętam 40-50 godzin, drugi 8, trzeci nie wiem, ale pewnie też raczej mało). Funkcje podejrzewam, że są podobne. A propo jeszcze jak najmniejszego odtwarzacza o co swego czasu pytałem. Potwierdziłem już, że Ipod Shuffle nie ma możliwości odtwarzania w kółko jednej piosenki, więc z niego zrezygnowałem, ale kilka tygodni temu pojawił się nowy odtwarzacz - Creative Zen Stone. Wygląda nieźle, kosztuje bardzo niewiele (za 130 złotych można mieć 1GB), JEST możliwość odtwarzania jednej piosenki bo już pytałem i producent chwali się rewelacyjną jakością dźwięku. Miał już ktoś okazję testować?
![]() |
![]() |
#244 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Do czynienia mialem jedynie z T10..
i tutaj znowu klania sie podzial na: UMS - gdzie odtwarzacz widziany jest jak pendrive - jako dysk wymienny i MTP - gdzie odtwarzacz wymaga WMP10+, Windowsa XP z SP2. Kupujac musisz uwazac na to zeby nie wpakowac sie w MTP, bo - mozliwe, ze juz pisalem o tym na forum - kumpel kupil i na 5 komputerach, na ktorych go probowalismy uruchomic nie zadzialal, az w koncu odeslal go do serwisu i czekal ponad miesiac..., ale przerobili mu tam na UMS i odeslali spowrotem, wiec to sie chwali. Ale.. siostra niedawno dostala SanDiska 1GB, ktory tez ma MTP i o dziwo dziala u mnie na 2 kompach.. Nie masz sie co martwic o dzialanie pod linuksem, bo widzialem pluginy do amaroka "udajace" to cale MTP.. Jak chcesz to moge dla pewnosci poeksperymentowac z siostry odtwarzaczem i SuS***322;em 10.2 + Amarok :-). Reszty nigdy na oczy nie widzialem, bo nie jestem na biezaco w mp3playerach, ale ten clix wyglada bardzo fajnie, zaraz postaram sie o nim czegos konkretnego poszukac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
vel Shah
![]() |
dzięki Panowie za odpowiedzi. chyba wezmę ten pierwszy. chociaż ten Clix kusi cena bo nawet okazyjna jest.
@Smartek będę wdzięczny za testy pod Suse ![]() ps. Witam po długiej nieobecności ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#246 |
Guru
Data rejestracji: 10.10.2004
![]() ![]() ![]() |
@Radosio odtwarzacze iaudio bez problemu wsp***243;***322;pracuj***261; z Linuxem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |
vel Shah
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Tutaj minirecka iAudio F2 2 GB kuzyna :
"Iaudio F2 2 GB przyszed***322;, jest m***281;czony bez ko***324;ca. Je***347;li chodzi o muzyk***281; - cudo! (musz***281; tylko kupi***263; lepsze douszniki) - mocno, precyzyjnie, czyta bezproblemowo ogg (atoli http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=12866) - pewnie niejedna wie***380;a + amp + audiofilskie superhipermegadid***380;ejskie s***322;uchawki radz***261; sobie gorzej. Je***347;li chodzi o dyktafon - ca***322;kiem nie***378;le (prawdziwy test pod koniec tego tygodnia na koncertach jazzowych w Coventry). Je***347;li chodzi o radio - na razie pora***380;ka i frustracja )ale licz***281; na to, ***380;e w bardziej cywilizowanych cz***281;***347;ciach ***347;wiata ni***380; M***261;ki sygna***322; b***281;dzie silniejszy a odbi***243;r lepszy). ". -edit W sumie zarowno cliksa jak i F2 wszedzie chwala - np. tutaj Jakbym mial kupowac dla siebie bralbym Cliksa 2, ktory ma az 4GB i jest dosc tani :-).. A z wyzej wymienionych pewnie F2, ale z drugiej strony Clix ma to cos w sobie ;-D. Ostatnio zmieniany przez Smartek : 27.06.2007 o godz. 15:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Radio w iAudio dzia***322;a dobrze - potrzebuje tylko sygna***322;u na przyzwoitym poziomie.
![]()
![]() |
![]() |
#250 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Cytat:
Ja jestem za F2 albo Cliksem, jednak z naciskiem na F2 ze wzgledu na podobno lepszy bas. Do tego jakies dobre sluchawki dokanalowe i gitarra ;-). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
vel Shah
![]() |
Wczoraj dotarł do mnie iriver s10. odtwarzacz mniejszy od pudełka po zapałkach. ma to czego potrzebowałem. radio, dyktafon. gra całkiem przyzwoicie, ale przymierzam się do zakupu słuchawek. może ktoś poleci jakieś dobre "pchełki"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#252 |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
cx300 rulez
![]()
![]() |
#253 | |