![]() |
Ja iPoda nie slyszalem, wiec sie nie wypowiadam.
Mam iRivera - dzwiek OK, dlugo bawilem sie tez iAudio - imo lepszy dzwiek od mojego iRivera (choc to kwestia gustu, bo iAudio ma bardziej dynamiczny i mocniej "zbasowany" dzwiek). pzdr. |
Cytat:
|
Cytat:
|
I jak powiedzieli, tak zrobili :) Dzisiaj juz mam w swoich lepkich ***322;apkach Creative'a Zen Nano Plus 1 gb (black). Pierwsze wra***380;enie jest naprawd***281; du***380;e choc sam odtwarzacz jest malusi. Muvo przy nim to olbrzym. Zawarto***347;***263;: player (***322;aadny czarny plastik), kabelek usb, kabelek line in, s***322;uchawki, smycz, dokumentacja i p***322;ytka cd to ca***322;a zawarto***347;***263; pude***322;ka (by***322;bym zapomnia***322; o baterii AAA Duracell). Pierwsze mp3....i dochodz***281; do wniosku ***380;e do***347;***263; wolno mu idzie zgrywanie danych, nie jest to tak b***322;yskawiczne jakbym chcia***322;. Jako***347;***263; odtwarzania na pude***322;kowych s***322;uchawkach pomi***324;my milczeniem. Do s***322;uchania sobie pod***322;***261;czy***322;em Sennheisery HD 555 (swoj***261; drog***261; przekomicznie wygl***261;da odtwarzacz z przej***347;ci***243;wk***261; na du***380;ego jacka i samym jackiem s***322;uchawek, gdy***380; ca***322;a ta machineria przewy***380;sza wzrostem ca***322;ego Zena), equalizer oczywi***347;cie custom i wida***263; zdecydowana r***243;***380;nic***281;, ***322;adny bas, ***347;rednie r***243;wnie***380; ale mo***380;na sie przyczepi***263; do wysokich (cho***263; mo***380;e to byc i kwestia dobrej konfiguracji eq co oznacza, ***380;e musze sie pobawi***263; :) ). Por***243;wnuj***261;c d***378;wi***281;k do wspomnainego w kt***243;rym***347; po***347;cie Iaudio5 zdecydowanie krystaliczny nie jest, ale swoje potrafi i szczerze m***243;wi***261;c jestem zadowolony - ba***322;em si***281;, ***380;e b***281;dzie gorzej. Brak polskich znak***243;w jest jedna z wad, kolejn***261; kt***243;ra od razu rzuca sie w oczy jest to, ***380;e nie ma Navigacji mi***281;dzy utworami, czyli musze przeskakiwa***263; ka***380;dy utw***243;r a***380;eby doj***347;c do konkretnego (da si***281; prze***380;y***263; nawiasem m***243;wi***261;c). Radio gra ca***322;kiem przyzwoicie, autowyszukiwanie stacji pomog***322;o (15 stacji znalezionych bez ***380;adnych kombinacji ze stawaniem etc. - Testy w zwyk***322;ym budynku). Je***347;li juz samo radio sprawuje si***281; dobrze to ju***380; Radio Recording to straszliwa kicha, jako***347;***263; mniej wi***281;cej taka jakbym na telefonie nagrywa***322; - funkcja ca***322;kowicie zb***281;dna. Line in jeszcze nie pr***243;bowa***322;em, jako***347; mnie nie ci***261;gnie ^^ Podsumowuj***261;c ta kr***243;tka wypowied***378;: nano plus jest dorbym produktem dla tych kt***243;rzy chc***261; oszcz***281;dzi***263; i przyk***322;adowo kupic sobie 512mb pami***281;ci Kingston'a ( ;) ), Gra, ***347;wieci i jest wybitnie lekki. Polecam
(wybaczcie ale jako***347; nie mam weny na d***322;uzsz***261; reck***281;) Pozdrawiam! |
Zgadzam si***281; z @Wawelskim. iPod ma tylko i wy***322;***261;cznie bardzo dobrze wyrobiony system marketingowy :)
|
iPod? Poza marketingiem przegrywa pod ka***380;dym wzgl***281;dem z topow***261; konkurencj***261; - iAudio, iRiver czy Archos wygrywaj***261; w ka***380;dej konkurencji.
|
Panowie nad czym si***281; tutaj zastanawia***263; :D Wyb***243;r jest prosty - iPod i nic innego ...
|
Z tanich polecam Pentagram Vanquish R SD - istotą sprawy jest wbudowany czytnik kart SD/MMC, poza tym player może odtwarzac pliki audio zapisane na kartach SD/MMC lub działać jak czytnik kart pamięci, standardowo to dyktafon, nagrywanie liniowe, posiada equalizer, wyświetlanie tekstów piosenek.
|
iAudio 5 oraz iAudio G2 graja tak samo (wynik przeszukiwan setek postow na forach).
G2 posiada moj brat, wiec mam porownanie. Co wiecej, mialem okazje dostac bardzo tanio G3 (2GB z radiem), i... kupilem iRivera. To jest oczywiscie kwestia indywidualna, ale przykladowo iAudio mi w ogole nie pasuje. Lepiej gra juz nawet MPIO Fy500. iAudio cechuje sie dzwiekiem suchym, ostrym, wyrazistym. iRiver wrecz przeciwnie, ma dzwiek miekki, przyjemny, muzykalny. Na dluzsza mete iAudio jest dla mnie nie do zniesienia. Ten typ tak ma i juz. * Sluchawek do testow mi nie brakowalo: MX300, EP-630, Porta Pro, Cresyn-Iriver, iAudio, Philips (dookolauszne, otwarte, najwyzszy model) PS. Creative to sprzet troche nie z tej polki co iRiver, iAudio, MPIO, iPod. Blizej mu jakoscia do Thomson, Grundig, Philips, Sony, Samsung, Sandisk i tym podobnych wynalazkow. |
Do***322;***261;czone s***322;uchawki to co najwy***380;ej klasa ***347;rednia - niezale***380;nie od sprz***281;tu. Dla przyk***322;adu playerek mPower dla mnie brzmi lepiej na Koss Spark Plug ni***380; Archos Gmini 220 na fabrycznych.
S***322;uchawek fabrycznie do***322;***261;czanych do T10 nawet nie rozpakowa***322;em ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Słuchałem obu mp3 playerów i dodatkowo iAudio 5. Wygrał ten 3, właśnie ze względu na jakość dźwięku - mowa oczywiście o standardowych słuchawkach dostarczonych z playerem. W iriverze są takie sobie. Jakoś nie czuć tej muzyki, zero podbicia itp. W zenie trochę lepiej, ale też bez rewelacji. Natomiast w iAudio jest to coś :) Oczywiście to tylko moja subiektywna opinia :) Muszę kiedyś sprawdzić, jak to wygląda na tych samych słuchawkach.
|
I suuper. wielkie dzi***281;ki wam. Radio jest mi tak potrzebne jak dziura w skarpecie. Najwazniejsza poszukiwana przeze mnie cecha jest jakosc odtwarzanej muzyki. Przede wszystkim to, zaraz potem cala reszta. Tak wiec ktory mp3 lepiej gra?
Wyswietlacz moglby wyswietlac pelna nazwe utworu. Jeszcze takie pytanie, czy mozna w Nanosie chodzic sobie po katalogach caly czas sluchajac muzyki? (Pytanie rowniez do t30). |
Cytat:
jak chcesz 'tylko' sluchac muzyki nie bawiac sie godzinami odtwarzaczem to uwazam, ze Nano jest dobrym wyborem. pisze to z mojego rocznego doswiadczenia jako uzytkownika Nano. jakis rok temu mialem identyczny dylemat: t30 vs. Nano+ Wygral N+ bo ma w sobie radio i to przewa***380;y***322;o szale na strone N+ (caly czas wygrywal t30). jeszcze jedna sprawa postawila kropke nad i. cena. po co placic wiece za cos co wiekszosc czasu jest w kieszeni/plecaku/inne. plastikowa obudowa sie porysuje? i co z tego? dla mnie to ma grac a nie wygladac (choc minimalistyczny design mi sie podoba). po roku czasu N+ gra i ma sie dobrze... kilka rysek na obudowie i co ciekawe ale prawdziwe.. miedzy wyswietlacz a szybke ochronna dostaly sie drobinki kurzu ktore jednak nie przeszkadzaja w uzytkowaniu. jak zauwazyles zaczynaja wychodzic minusy "plusa". kolejny to wyswietlacz. maly niestety jest a co przez to idzie podaje niewiele informacji. ogolny czas utworu/stan baterii/metoda odtwarzania (repeat) i (tylko!!) tytu***322; utworu. nie pokazuje wykonawcy. wykonawce pokaze ale pod warunkiem ze masz odpowiednio nazwany plik mp3 (wykonawca - nazwa utworu) i usuniesz z tego pliku tag ID3. wtedy na wyswietlaczu zobaczysz xxx - yyy.mp3 odnosnie radia.. jest ale prawde mowiac takie sobie srednie. za antene robi kabelek od sluchawek wiec rewelacji nie oczekuj. minus tez jest taki ze N+ nie radzi sobie z ogg a szkoda. zeby nie bylo juz tylko ze N+ jes niefajny to powiem ze ma dosc dobre sluchawki (zreszta t30 tez) a czas pracy na jednym akumulatorku AAA jest dosc dlugi. wbudowane wejscie liniowe kilka razy mi sie przydalo. sumujac to wszystko jestem zadowolony z takiego wyboru. do moich potrzeb wystarcza mi w zupelnosci... ...no ale wybor jest Twoj. :) |
Cytat:
|
Cytat:
A kurtka z węża, to zupełnie inna historia ;p |
Ponawiam pro***347;b***281; z posta nr 173. Moglby sie ktos wypowiedziec na temat Irivera t30 lub Creative Zen Nano Plus?
|
Ja mam Sanse m240 z 1GB za kt***243;r***261; da***322;em 150z***322;
Ma dyktafon i podobno radio jak si***281; zmieni firmware na ameryka***324;ski Mi styka, wiele od odtwarzacza nie wymagam |
iPod byl, jest i bedzie odtwarzaczem kultowym i nie wyjdzie z mody. to jak kurtka ze skory weza w dzikosci serca: "jest dla mnie symbolem mojej indywidualności i mojej wiary w wolność jednostki".
|
Podczepie sie troszke pod temat. Zastanawiam sie co kupic:
Creative Zen Nano Plus 1gb czy Iriver T30 1gb Możecie mi pomoc w wyborze bo po tygodniowych rozbojach o odtwarzacz juz po prostu nie wiem co wybrac ^^ Posiada je ktos? moze sie wypowiedziec na temat wad i zalet? bede wdzieczny za wszlekie info. Pozdrawiam |
Cytat:
Testy KŚ to można sobie za przeproszeniem w dupe wsadzić :D |
do 150zl polecam odtwarzacz Verbatima,
radio fm wew. pewmiec 256mb slot mmc (obsluguje do 4gb) wyswietlacz oled wyjscie lineout i aux (z tego co pamietam) odczyt mp3/wma mikrofon mozliwo***347;***263; zapisu fm/dzwieku z mikrofonu w wew. pamieci lub na sd... mam i polecam |
iRiver T10 - tylko zwracaj uwag***281;, czy z radiem (bo s***261; wersje bez - tzw. pure).
|
Poszukuje odtwarzacza mp3 do 350zł(max. 400). Pojemność która by mnie satysfakcjonowała to 1 GB. Nie chce żadnych bajerów w postaci kolorowych ekranów i możliwości odtwarzania mp4, same radio mi wystarczy i najlepiej jakby był zasilany bateria.
|
Cytat:
|
w Wielka Ksi***281;ga. TESTY I POR***211;WNANIA nr4/06 (39) ipod wyladowal na miejscu 17
na pierwszym bodajze ZEN V Plus moja sansa e200 na 7 :mruga: |
Pociesz sie, ze kilka lat temu z telewizorami to bylo na porzadku dziennym. Mam taki odbiornik sprzed kilku lat i nadal "celuje". I zyje ;-).
|
Cytat:
Roznice w dzialaniu widac i to kolosalna - trzeba 'celowac' w nadajnik. Przy oryginale mozesz 'strzelic' nawet w sciane za soba.. |
Cytat:
|
Cytat:
|
czy do tego odtwarzacza mozna nabyc gdzieś futerał?
http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=6832 |
zdecyduje sie chyba na Creativa MUVO TX 1GB za 222z***322; w saturnie a jak nie to Sandisc Sansa m230 512mb za 135z***322; tez mi wystarczy
|
Nie wiem jak konkretnie ten model ale iRiver to ogolnie dobra firma wiec moze T30? http://allegro.pl/search.php?string=...0151&country=1 - na allegro jest ich pelno modele 512 i 1gb tak miedzy 180 a 270pln mozna zlapac zdaje sie.
|
Niech ktoś mi doradzi :kreci_gl: jaki mp3 player może być w jakimś e-sklepie
np. w proline Co myslicie o tym : o tu ;) na playerek chciałem wydać 'Zygmunta I Starego' ale te 19 zł mogę sie szarpnąć dla 1 GB albo ten : o tu ogólnie jaki playerek do około 200zł - min 512mb fajnie 1gb więcej nie potrzebuje. Ogolnie nie mam wygórowanych wymagań ale chce kupić jak najlepiej ;) |
Ok dostalem te cale slynne EP-630... faktycznie graja lepiej kiedy zredukuje sie basy ale nie graja tak znowu super - do MDR-EX51 dosc sporo im brakuje (niestety moje MDR zakonczyly zywot a na nowki nie mialem funduszy) graja jednak lepiej i sa wygodniejsze od standardowych sluchawek iPoda, pozostaje mi teraz przeczekac na nich az do kupna czegos lepszego. EP-630 moge wiec polecic osoba z malym budzetem ale jak ktos ma wiecej kasy i nie boji sie ewentualnej wymiany kabla (sam nie moge potwierdzic ze kabel jest w nich do pupy bo moj kabel przegryzl krolik na tydzien po zakupie wiec od poczatku mialem wymieniony) niech bierze MDR-EX51/71 bo graja lepiej.
|
Cytat:
|
Cytat:
Oczywiscie pieniadze w obligacjach :rotfl: |
Cytat:
|
Dzieki o wiele lepiej slychac po takich ustawieniach!;-)
Dzwiek jest jakby glebszy ;p |
Cytat:
Proponuję od razu uruchomić w playerze equalizer i zbijać niskie częstotliwości w przedziale od 0 do 1 kHz. Na szczęście pozostałe pasmo przenoszone jest w miarę prawidłowo (samej góry trochę za mało) i po wyeliminowaniu zagłuszania wszystkiego przez bas okazują się na prawdę przyjemne w odsłuchu. Dobrze tłumią otoczenie i obecnie ciężko jest mi wyjść "na miasto" bez nich. Ustawienie jakie preferuję na iAudio G3 załączam na rysunku : http://img459.imageshack.us/img459/7575/img0366dq0.jpg Basu jest nadal odrobinę zbyt dużo, ale akurat tyle mi odpowiada. pozdrawiam |
Cytat:
moze zmienili fabryke - a matryce zaginely ... to zmiany musialy powstac |
Cytat:
ale czy creative? wole chyba u zrodla - sennheiser'y to to co tygrysy lubia najbardziej ... :mruga: co do sansy e200 - to seria (e200, e250, e260, e270 i e280) :D ... juz zrobili ale cos im cienko wyszlo ciekawe sa informacje jakie podaja chlopcy z IRC'a rockbox'a sama sansa sie zainteresowala ich modyfikacjami - rozmowy podobno twaja ... :> |
To i tak nic.
Ja sie dzisiaj nacialem na "oryginalnego pilota" do xboksa.. Zobaczcie jak male sa roznice (jak dobra podrobka!): http://www.iksboks.aplus.pl/images/recki/pilot/r3.jpg http://www.iksboks.aplus.pl/images/recki/pilot/r1.jpg http://www.iksboks.aplus.pl/images/recki/pilot/r4.jpg http://www.iksboks.aplus.pl/images/recki/pilot/r5.jpg http://www.iksboks.aplus.pl/images/recki/pilot/r2.jpg ..to dopiero mozna sie wkurzyc :/. |
Cytat:
Kupi***322;em tutaj: http://allegro.pl/item120236630_120236630.html |
Cytat:
|
Cytat:
Czynia cuda. Juz dziala scroll up w moim H10. Jak wyjdzie jakis CVS do Twojego to wgrywaj od razu bez zastanawiania sie! Naprawde funkcje i mozliwosci powalaja.. A szanse, ze sie w Twoim uda sa, bo zrobili do modelu e200 bodajze :-). PS. co do sluchawek to polecam Ci Creativy EP-630, mialem okazje sluchac u kuzynow przez 2 tygodnie - sprawuja sie idealnie i czekam tylko na okazje zeby je kupic.. - na allegro od maja potanialy o 50%. |
no i juz mam ... Sansa e260
4GB na play'er styka ... :spoko: teraz tylko musze do niej kupic lepsze sluchawki i bedzie oK btw ... chlopcy z rockbox.org juz zaczeli w nim dlubac :D ciekawe jaki bedzie efekt ... |
Jednym taka jakosc odpowiada a innym nie - mi nie, wiec imo to bzdet niewart ceny :P
|
REi@ najpierw piszesz ze nie istnieje - bo wolno zalapales :D
a teraz ... teraz jakosc dzwieku jest gorsza przez BT same problemy z tym BT ... :> zapomniales tylko napisac ze bluetooth spelnia swoja funkcje w odtwrzaczu w 100% - jest wireless ... :D |
Napisalem ze nie istanieje bo zalapalem na poczatku ze chcial bys przesylac do neigo mp3 przez BT dopiero pozniej skojzaylem ze pewnie chodzi ci o sluchawki na BT - nawet przesylajac cos przez najnowsza versje BT z predkoscia 2,1mbit/s mozna sie pociac szczegolnie jak ma sie pare gb mp3 :D
Do iPoda i zapewne innych plajerkow mozna dokupic jak napisalem odpowiednie sluchawki (+ nadajnik) ale imo mija sie to z celem (jakosc dziwieku przez BT zazwyczaj jest odlegla od nazwania jej zadowalajaca). |
Cytat:
a wiec istnieje :P http://cyber-shop.pl/product_info.php?products_id=141 |
MP3 z bluetooth'em? - Raczej niec takiego nie istnieje. Powod? przeslanie czegokolwiek przez bluetooth trwalo by wieki. No chyba ze interesuje cie uzywanie sluchawek na BT ale takie to widzialem tylko jako zewnetrzne akcesoria np do iPoda.
Jezeli chodzi o przesylanie plikow to produkuje sie playery z Wi-Fi. |
To i ja o cos zapytam moze cos jest wiecej tych urzadzen "zaawansowanych" technologicznie ...
prosto szukam MP3 Player z BLUETOOTH -em moz ktos ma i cos poleci .... |
Cytat:
|
Ja bym bral teraz jakiegos H10 20GB i wgral RockBoksa :-P.
|
Cytat:
http://skapiec.pl/site/cat/15/comp/59273 http://skapiec.pl/site/cat/15/comp/6108 |
Cytat:
odtwarzacz swietny co prawda to 512 czyli tak naprawde 490mb bo tam sie jakos inaczej liczy, sluchawki spoko chodz ja nie przepadam za takimi pchelkami, fajnie ze ma dobry bas 10 ustawien mozna rozne konfiguracje tworzycz, dzwiek czysty, bateria dlugo trzyma[zwykly paluszek] narazie jestem zadwolony z zakupu:) |
Pojawil sie wlasnie Rockbox dla mojego iRivera H10!
Dla niewtajemniczonych - calkiem nowy, nieoficjalny firmware znacznie zmieniacy nawet MOZLIWOSCI i funkcje odtwarzacza! Doszlo BAAARDZO duzo nowych rzeczy - m.in. np. ogladanie filmow (na razie bez glosu), gierki, odtwarzanie wiekszej ilosci formatow, mozliwosc kasowania/przenoszenia/kopiowania plikow spod playera, brak ograniczenia glosnosci, wieksze mozliwosci ustawien Equalizera i WIELE wiecej.. nie sposob ich wymienic chyba.. http://www.rockbox.org/twiki/bin/vie...tureComparison Tutaj tabela ze zmianami w stosunku do oryginalnego Firmware'u - niestety, troche nieaktualna, bo nie ma zaznaczego odtwarzania Video, a to jak juz pisalem jest mozliwe :-). |
Cytat:
|
Cytat:
Jak nie lubię Kreatury, to gdyby było w tym radio to chyba bym się skusił za taką cenę. Ale to jest tańsze o jakieś 30PLN niż MuVo MIX w najtańszych sklepach internetowych (ceneo i skąpiec). |
@adbok
Mam G3 od dłuższego czasu i niestety nie używam dołączonych do niego oryginalnie słuchawek. Zapewne powtórzę się za różnymi recenzjami, ale Cresyny są strasznie niedopasowane do uszu. Po prosu się w nich nie trzymają i przy najmniejszym ruchu głową wypadają, jest to piekielnie denerwujące. Szkoda, bo sam dźwięk jest dobry, grają bardzo klarownym środkiem i po lekkim podbiciu niższych częstotliwości wcale nie szukałbym niczego innego. Aktualnie mam zestaw "wyjściowy" w postaci dousznych Sennhaiser MX55VC i dokanałowych Cretive EP-630. Pierwsze mają świetne mocowanie w uszach, za to dźwięk taki sobie, drugie wymagają drastycznego obcięcia niskich częstotliwości w equalizerze (metodą prób i błędów doszedłem do odpowiadającego mi ustawienia -10, -10, -5, 0, 0) i wtedy jest OK. Prawdę powiedziawszy to dopiero AKG K240 Monitor dają mi poczuć ulgę i delektować się w spokoju pięknem muzyki - ale ich już nie podłączę do iAudio (mają 600 ohm). Za to wpięte pod wzmacniasz słuchawkowy na karcie muzycznej (125mW na kanał) krystalizują sprawę - wszystkie te małe słuchaweczki są niewiele warte ;). pozdrawiam |
Cytat:
|
ja wlasnie czekam na przesylke z SanDisk Sansa e260 4GB :D
z recenzji uzytkownikow na stronach internetowych bije iPod'a na glowe jakosci i cena :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kupi***281; odtwarzacz MP3 moje wyg***243;rowane wymagania to :
- 512mb - s***322;uchawki :D - ma***322;y jaki kupi***263; a jaki nie i dlaczego :> mo***380;e kto***347; z forum chce sprzeda***263; :hmm: |
Cytat:
Gra całkiem dobrze, jest mały, wszedzie sie zmieści. Niestety nie ma wyświetlacza i to jest jego podstawowa wada. Wystepuje w 2 czy 3 wersjach pojemności. |
Cytat:
|
Czy ktos z forum mial doczynienia z iPodem Shuffle ?
|
no wiec juz zakupilem iAudio G3 juz do mnie idzie:) wiec jak dostane to napisze jak sie sprawuje
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Jako***347;***263; d***378;wi***281;ku bardzo dobra, niez***322;e s***322;uchawki do***322;***261;czane do zestawu, bardzo ***322;atwa, intuicyjna obs***322;uga. :spoko: |
Cytat:
iAudio to są świetnymi odtwarzaczami :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jakbys mial jakies pytania to chetnie odpowiem, polecam oczywiscie! |
Cytat:
|
Cytat:
|
dzieki za to forum poczytalem sobie troche no i niezbyt pochlebne sa opinie o CREATIVie mysle teraz nad wyborem miedzy :
iriva: http://www.allegro.pl/item122031370_..._dyktafon.html oraz iaudio:http://www.allegro.pl/item120568720_..._fakt_vat.html podobno maja fajne brzmienie co o nich sadzicie?? |
Jak juz pisalem kilka razy na forum - polecam firme iAudio i iRiver.
Kupujac nowego playera i znajac maksymalna kwote wybralbym maksymalnie mozliwy model w tej cenie i tyle :-). Tutaj duzo osob kupilo: http://allegro.pl/item122031370_odtw..._dyktafon.html i tutaj: http://allegro.pl/item122031366_odtw..._dyktafon.html Piter ma tez ktoregos iRiverka T10 - zapytaj jego jak sie sprawuje i czy jest warty polecenia. Dodatkowo polecam forum mp3store.pl |
ja wlasnie chce sobie jakis dobry odtwarzacz mp3 kupic ale mam tylko 300zl..chcialbym zeby mial wbudowane radio i zeby byl nowy mozecie cos polecic??
|
Cytat:
Pisalem na forum nie raz o moich problemach z Zenem Micro, w grudniu zastapil iRiver H10. To dopiero jest _sprzet_! Goraco polecam ;-). |
Je***347;li chodzi o odtwarzacze Creativa - to nigdy wi***281;cej...
Pierwszy (Muvo Slim) zepsu***322; si***281; po ok. roku, wymienili na nowy - zepsu***322; si***281; oczywi***347;cie po nast***281;pnym roku - niestety ju***380; po gwarancji. Zastanawiam si***281;, czy te no-namy nie s***261; bardziej wytrzyma***322;e od Creativa, bo jako***347;ci***261; odtwarzania si***281; nie r***243;***380;ni***261; specjalnie, a przynajmniej s***261; znacznie ta***324;sze. |
Cytat:
|
mo***380;esz nagrywa***263; ze ***380;r***243;de***322; zewn***281;trznych
je***347;li chodzi o odtwarzacze mp3 creativa to mam muvo c100 (player wodoodporny wygl***261;daj***261;cy jak stoper:)) - ma 256 ramu z mo***380;liwo***347;ci***261; rozszerzenia kart***261; SD - odtwarzacz jest dobrze wykonany, jako***347;***263; muzyki dobra nie narzekam |
a mozesz mi powiedziec co daje mi takie wejscie liniowe i czy lepiej kupic takiego zen nano plus czy tego drugiego??
|
ten pierwszy (zen nano plus) ma wej***347;cie liniowe
|
witam mam pytanie moze ktos wie czym roznia sie oprocz nazwy te dwa odtwarzacze....
1.CREATIVE ZEN NANO PLUS http://www.allegro.pl/item122069999_..._dyktafon.html 2.CREATIVE MUVO V200 http://www.allegro.pl/item119906939_..._1_rok_fv.html |
Cytat:
|
Cytat:
ten co polecasz swietny, chyba dozbieram pare groszy. |
Cytat:
Jeśli chcesz 512-stkę to polecam iAudio G3, zobacz TU. Świetna jakość, ogrom możliwości i gwarancja 2 lata. pozdrawiam |
Moze sie ktos wypowiedziec na temat tego odtwarzacza? czy jest wart tej ceny?
|
Cytat:
|
Doszed***322; w jednym kawa***322;ku, ledwie tydzie***324; po wys***322;aniu z Kaliforni. :jupi:
Na razie katuj***281; go najnowsz***261; p***322;yt***261; Celtic Frost, s***322;uchawki ma naprawd***281; przyzwoite, chocia***380; i tak od razu je zmieni***322;em na moje Senheisery. :D |
Cytat:
Czekam na dostawę. :ja_chce: http://cgi.ebay.ie/ws/eBayISAPI.dll?...tem=9707990064 |
W***322;a***347;nie sprawdzi***322;em, dzi***281;kuj***281; za info.
http://new-media.pl/advanced_search_...ds=u3&x=55&y=7 Za cen***281; U3 1GB b***281;d***281; mia***322; z ebaya dwugigowy. :D |
Mam z Cowona i5 1gb ,bardzo dobry player."New Media" z Wroc***322;awia.Sprawdza***322;a***347; u nich,co maj***261;?
|
Cytat:
P.S. Na razie kombinuj***281; jak za to zap***322;aci***263; PayPalem, nie czekiem, wys***322;a***322;em emali***281; do sprzedawcy i czekam. :spie: |
Cytat:
Jak juz potestujesz to napisz jak sie sprawuje :spoko: |
Cytat:
Pisa***322;em ju***380; o tym, co mnie interesuje. :czytaj: Prawdopodobnie wezm***281; to: http://cgi.ebay.ie/NEW-COWON-iAUDIO-...QQcmdZViewItem :D |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:26. |