![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
RAR - problem :(
Witam,
Mam archiwum, spakowane rar'em i zabezpieczone hasłem. Ale nie pamiętam hasła. Jak ma je rozpakować ? Jakim softem rozszyfrować to hasło ? To bardzo pilne. Z góry dzięki za pomoc. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Możesz odzyskać hasło metodą brute-force używając np. programu Advanced RAR Password Recovery. Ostrzegam Cię jednak, że łamanie dodyć długiego hasła (18 znaków) może potrwać kilka lat.
![]()
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 09.10.2002 o godz. 19:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
![]() Dzisiaj znalazłem CD'ka z tym archiwum no i.... myslałem, że mnie trafi. Kompletnie zapomniałem, jakie hasło wtedy wymyśliłem. Jest jakaś szybsza metoda odzyskania tego hasła? Czy ARPR to jedyne wyjście ? |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz
![]() |
Są jeszcze inne programy do łamania haseł. Jednak użycie innego programu nie przyniesie wielkiego zysku wydajności, gdyż to zależy od wydajności procesora. Ja na Duronie 1200 osiągam wydajność 1000-1200 haseł na sekundę, lecz to jest wciąż mało. O wiele szybszą metodą łamania haseł jest metoda słownikowa, lecz jest ona praktycznie nieskuteczna.
Jeśli KOMPLETNIE nie przypominasz sobie hasła, to masz marne szanse na jego odzyskanie. ![]()
![]() |
#5 | |
Gość
|
Cytat:
Hasłem była nazwa tego pliku archiwum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
Potrzebuje programu do łamania hasła w BIOSie i do łamania hasła w plikach rar
jak w temacie
Potrzebuje programu do łamania hasła w BIOSie i do łamania hasła w plikach o rozszerzeniu rar prosze o pomoc ![]()
![]() |
#8 |
***Fakt jest faktem..***
![]() |
Do plików rar jest Advanced Archive Password Recovery 2 tylko łamanie hasła bardzo długo trwa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
RTS Widzew Łódź
![]() |
Cytat:
jeśli tak to przeslij mi na adres krzpac@wp.pl bede wdzięczny ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
WITAM 1
AAPR STRONKA DOMOWA program jets niezły niestety musialem go raz uzyć bo zaomniałem hasła na 550MHz 5 znakowe hasło poszło w ciagu 5 - 6 minut !! http://www.elcomsoft.com/ z tego co pamiętam musisz jeszcze udać sie na www.cracks.am po dodatki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Witam !
Producenci Biosów robią coś takiego jak uniwersalne Hasła !!! Nie trzeba znać Hasła założonego przez uzytkownika tylko wpisujemy HAsło Serwisowe i po kłopocie !!! Zamieszczam te hasła ! Award BIOS: ******** alfarome award_? AWARD_SW AWARD?SW awardsw awkward aPAf AW AWCRACK aLLy AWARD?PW BIOS310 biostar BIOSTAR biostar condo CONDO CMOSPWD Compleri CONCAT CTXA efmukl HLT j64 j256 j322 j262 KILLCMOS lkw peter LKWPETER lkwpeter Sxyz SWITCHES_SW SZYX Syxz SER SKY_FOX syxz SKY FOX ttptha wodj Wodj zjaaadc zjaaade Zbgn 589589 SERSKY_FOX ally 589721 awkword Condo 01322222 aPAf ?award award award_ps biostar condo awkward CONCAT \\\z \\bb SER ZBAAACA ZAAADA AMI: PASSWORD helgasss HELGA-S HEWITT RAND BIOS BIOSPASS AMI aammii amiami A.M.I. AMI.KEY AMI~ AMIBIOS aPAf ami ami.kez AMIDECOD AMIPSWD ami0 AMI_SW AMI?SW LKWPETER Oto hasła producentów ! Producent Hasło Advance Integration Advance AST SnuFG5 Biostar Biostar, Q54arwms Concord last CyberMax Congress Daytek Daytec DELL DELL Enox xo11nE Freetech Posterie HP Vectra Serie hewlpack IBM IBM, MBIUO, sertafu Jet Way spoom1 MachSpeed sp99dd Megastar Star Micronics dn_04rjc Nimble xdfk9874t3 Packard Bell Bell9 QDI QDI Research Col2ogro2 Shuttle Spacve Speedeasy lesarot1 TMC BIGO Vextrec Technology Vextrec Zenith 3098z, Zenith Amptron Polrty CTX International CTX_123 Daewoo Daewuu Digital Equipment komprie Epox central Iwill iwill Joss Technology 57gbz6, Technolgi Magic-Pro prost Micron sldkj754, xyzall M technology mMmM Quantex teX1, xljlbj Siemens Nixdorf SKY_FOX SuperMicro ksdjfg934t Toshiba 24Banc81, Toshiba, toshy99 Zeos zeosx W załączniku programik do generowania haseł ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
RTS Widzew Łódź
![]() |
Laser... wielkie dzięki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 | |
Guru
Zlotowicz
![]() |
Cytat:
Jak zapamiętasz te wszystkie hasła to jesteś dobry !! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.07.2002
![]() |
A co z innymi
Cytat:
Dobra a ja mam problem taki Plik o rozszerz.exe samorozpakowujący po kliknięciu w niego żąda hasła i podanym przez ciebie prog. nie działa. Gdy zmieniłem .exe na rar to po kliknięciu w rarze widać dwa pliki 1 spakowany porogram.rar a 2 *****.exe wyżej wymieniony program nie chce tego ruszyć co zrobić ?? proszę o pomoc |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
hidden
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() |
Prawdopodobnie jest spakowany Winrarem 3.0.
Jeszcze nie ma programow do dekodowania tych arch. (chyba ?) Jak chcesz to przyslij mi to archiwum. Moze cos sie da zrobic ![]() maro12@go2.pl Pozdro... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak obejść GG bez hasla?? | tiken | Off topic | 19 | 21.09.2007 11:45 |
odzyskiwanie hasla w win xp | RaveMan | Off topic | 6 | 01.07.2004 14:09 |
hasla | LECHWOS | Off topic | 2 | 17.02.2004 22:30 |
plik worda i 2 hasla | Stef | Off topic | 1 | 02.04.2003 08:13 |