![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2006
![]() |
Problem z uruchomieniem laptopa Acer 5220
Trzy tygodnie temu kupiłem ten model laptopa. Po zaisntalowaniu systemu Windows XP (bo fabrycznie był jakiś śmieszny linux) i sterowników,których dwa dni szukałem w necie - około 5 dni wszystko działało. Później zaczęły wyskakiwać mi blue screeny,z dnia na dzien coraz częściej.. 'zamroziłem' bluee screen i odczytałem w nim ,że winowajcą jest pewien plik (igxprd32),ale po przeczesaniu sieci okazało sie,że to sterownik od VGA_Intel. Najgorsze miało dopiero nadejść.. wkrótce laptop odmówił posłuszeństwa (nie można go uruchomić w żaden sposób) - dwa razy się załączył 5 razy nie.. i znowu tak coraz częściej . Teraz juz nie moge go w ogóle uruchomić - załączają się diody od zasilania,od HDD na kilka sekund i wszystko znika (tak jakby nie miał siły się uruchomić). Jeśli jakims cudem uda mi się ta sztuka - około raz na dzień,załuduje się pięknie system po czym zamraża mi kursor i później nic już nie mogę.. lub wyskakuje mi blue screen.. Chce się z nim udać do Komputronika,z reklamacją,ale co może być przyczyną,? - ekran jest czarny nie moge wejść nawet do biosa.. spotkał sie ktoś z podobnym przypadkiem?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z uruchomieniem komputera | Marck | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 4 | 22.08.2008 10:47 |
Enter The Matrix (problem z uruchomieniem) | cybermat16 | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 1 | 18.10.2003 11:32 |
Exact Audio Copy - problem z uruchomieniem | Mario M | Napędy optyczne CD | 2 | 09.10.2003 12:15 |
problem z uruchomieniem MOHAA Breaktrough | misz_masz | Off topic | 5 | 06.10.2003 21:16 |
problem z uruchomieniem kopi paris dakar | bagi | Napędy optyczne CD | 0 | 05.03.2002 19:09 |