![]() |
No i pogadalem sobie na czacie. No i moge sie ugryzc w d..e.
Szlach trafil ponad 80 MB wiadomosci. W zamian uslyszalem przepraszam. Ich oprogramowanie skopiowalo tylko naglowki maili, a ich zawartosc wykasowalo. Na darmowych kontach takich jaj nie mialem. Jednak te 183 zl to byl blad. |
Oj to nie jest tak. Wszystko się zaczęło w 1999 roku. Razem z komputerem kupiłem OnetPoczte (w pudełku - normalny box jak windows czy office). Za to dałem 235zł. Następnie doszła możliwość roższerzenia konta pro (takie jakie miałem 25mb) do 50mb za 50zł. Zrobiłem to bo czemu nie? Maili coraz więcej przychodziło. Teraz jak onet zrobił trój podział"władzy <lol>" na darmowa, max i biznes to mogłem sobie zrobić z mojego pro konto pro biznes za 75 zł. (albo 50:P) Też to zrobiłem. Czemużby nie. Nigdy konto nie nawalało, a teraz.. ech :(
|
No cóż... poczekajmy do jutra...bo ta cała awaria ma być jutro ponoć usunięta... czy to prawda ? Pozostaje czekanie.... ja od dawna mam poczte na onecie i byłem zadowolony. Zresztą mojego mejla ma większość osób. Na o2 też miałem i mam mejla, ale o2 jakieś wolne jest, ale chociaż nie wtryniają reklam do mejla ;)... pozostało czekać, czekać i jeszcze raz czekać...
|
Cytat:
|
Ja dziś uruchomiłem moją zawieszoną poczte na onecie, ale musiało to sie odbyc przez strone www, a nie klienta email. Po godzinie 13 mialo to się chyba zmienić.
Mają szczęscie że wszytsko emaile doszły :) |
ja tez nie mialem problemow. wszytko dziala jak nalezy. meile tez doszly.
|
Cytat:
|
u mnie caly czas onet.poczta dzialala
|
Jak już pisalem wcześniej dotyczyło to chyba użytkowników, którzy byli zalogowani na onecie i republice.
|
ODŚWIEŻĘ TEMAT
Da się w jakiś sposób eksportować książkę z onetu do pliku? Chcę ją wrzucić na pocztę z gmail. |
Hahah, a regulamin czytali ?
Konta darmowe NIE MUSZ***260; dzia***322;a***263;. Wi***281;c o co ten p***322;acz? ;) :P EDIT: po tym w***261;tku wida***263;, ***380;e upadek jednego portalu mo***380;e zamrozi***263; p***243;***322; polski i kontakty mi***281;dzyludzkie ;) |
Cytat:
|
Sam go wykopa***322;e***347; ;)
A do dzi***347; jak s***261;dz***281; udzia***322; portali z darmowymi skrzynkami si***281; nie zmniejszy***322;. Na szcz***281;***347;cie biadolenia, ***380;e nie dzia***322;a, co***347; nie s***322;ycha***263; za cz***281;sto ;) A czy ksi***261;***380;k***281; si***281; da eksportowa***263;? Je***380;eli w opcjach nic takiego nie widzisz, to zostaje r***281;czne przepisywanie... |
Odświeżę chociaż temat stary. Od dwóch dni mam problem z pocztą na Onecie (zarówno skrzynką darmową jak i płatną). Wczoraj na skrzynkę darmową w ogóle nie mogłem się dostać i w końcu pojawił się komunikat, że ze względu na sytuację powodziową w Polsce mogą pojawić się problemy w korzystaniu z usługi. No cóż.. nie wiem, gdzie mają serwery, więc niech im będzie (chociaż wolałbym, żeby chociaż usługa płatna działała).
Dzisiaj jest lepiej, tzn. można pocztę normalnie sprawdzić (w sumie już wczoraj wieczorem było to możliwe), ale dalej nie da się nic wysłać. I to przede wszystkim mnie interesuje, bo jest to na obydwu skrzynkach, ma miejsce od wczoraj i na razie nic się nie zmienia. A że mam kilka coraz pilniejszych maili do wysłania to zaczyna to być pewnym problemem. Macie też ten problem z Onetem dzisiaj? |
Wciąż korzystam z darmowego konta na onecie, m.in. powiadomienia z forum tam dostaję. Zrobiłem szybki test i mejl wysłał się normalnie - parę linijek tekstu - po kilku sekundach był na innej skrzynce.
Wczoraj z odbieraniem poczty też nie zauważyłem problemu. Może dlatego że mam przekierowaną ją (wysyłanie/odbieranie) na gmaila? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:49. |