![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.12.2004
![]() |
Opcje folderów, typ plików -ustawienia, akcja itp.
Witka!
Pomozcie ludzie we wnerwiajacym problemie... kombinowalem z ustawieniami ikonek w opcjach folderow i typach plikow, no i... teraz za kazdym razem jak klikne tak ze chce wejsc na dysk albo folder to mi sie to otwiera w nowym oknie... kombinowalem juz z roznymi ustawieniami, dopisywalem akcje itp, tak to wyglada http://img477.imageshack.us/img477/8286/problem8vz.jpg teraz powiedzcie mi tylko jaka komende nalezy dodac i jaki program wybrac, zeby poprostu zwyczajnie przegladac foldery i dyski... wpisywalem open i wybieralem explorer.exe z windowsa no i to dalo jedynie efekt otwierania w nowym oknie.. (wczesniej to mi sie wyszukiwanie wlanczalo ) explore i explorer.exe ten sam efekt ale plus za free mamy drzewko explorera po lewej stronie... oczywiscie opcje otwierania w tym samym oknie w ustawieniach "ogolnych" mam wlaczona i dalej nic... a np otwieranie w tym samym oknie w zaawansowanych opcjach folderu mam niewidoczna i nie moge na nia klikac, tak samo jak nie moge usunac akcji z zaawansowanych... Pomocy bo przeciez tak nie mozna normalnie po kompie grzebac! Ale uwazajcie i jak wchodzicie do typow plikow i zaawansowanych opcji np dysku lub folderow to nie klikajcie OK tylko Anuluj bo inaczej i was spotka to co mnie HELP...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
przywracanie systemu?...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 21.12.2004
![]() |
A ile akcji wstecz jest owe przywracanie systemu? I gdzie go szukac, ja pamietam ze zmniejszylem mu miejsce na dysku do kilku procent...
![]() |
#4 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja całkiem wyłączyłem
![]() start - pomoc i obsługa techniczna - przywracanie systemu i w kalendarzu wybrać punkt przed psuciem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.03.2008
![]() |
Ja znalazlem w necie taki wpis:
regsvr32 /i shell32.dll - wpisz w Start -> Uruchom, u mnie podziałało |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Spamerzyna
Data rejestracji: 24.09.2006
![]() |
Radz***281; patrze***263; na date post***243;w.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|