![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
Autokorekta w MS Word 2000
Problem jest nastepujący. W robocie, na kompie mam MS Word 2000. Program chodzi dobrze, ale system już ma ze 2 lata i trochę robi bokami. Chciałbym przywrócić system z Ghosta, ale nie chcę stracic ustawień autokorekty w Wordzie, bo trochę tam już wpisałem. W związku z tym mam pytanie, czy ktoś wie w jakim katalogu jest ta autokerekta, żebym po instalce Worda na czystym systemie mógł podmienić plik i z niej korzystać. Pytałem juz wielu fachowców, ale nikt nie wiedział.
Pozdr.
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Z tego co pamietam to plik z dodatkowymi slowami ze slownika jest w formaci txt.
EDIT: Czyzby to ten plik ![]() Dla XP: E:\Documents and Settings\Administrator\Dane aplikacji\Microsoft\Proof\CUSTOM.DIC Dla Win 98: C:\WINDOWS\Dane aplikacji\Microsoft\Proof\CUSTOM.DIC Ostatnio zmieniany przez epol : 06.12.2004 o godz. 22:17 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
Masz rację
![]() ![]()
Pozdrawiam. Lepiej powiedzieć: "To interesujące, co mówisz" zamiast "Co Ty pie...lisz" Lepiej powiedzieć: "Chyba powinieneś to przemyśleć" zamiast "No i weź tłumacz *****owi" Lepiej powiedzieć: "Raczej nie zrobisz tego w ten sposób" zamiast "I tak do zaje...ania, całe życie z kretynami" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Dobra ten plik znalazłem. A gdzie znajdę plik z poprawkami to znaczy ten, gdzie znajdują się najczęściej popełniane błędy pisowni i poprawne słownictwo, zamieniane automatycznie w trakcie pisania?
Pozdr.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Oj, tego to już nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
Odgrzej***281; temat, bo mam ponownie problem z autokorekt***261;.
W Word 2003 ustali***322;em, ***380;e plik autokorekty jest oznaczony MSO1045 i ma nast***281;puj***261;c***261; lokalizacj***281;: Documents and Settings -> katalog u***380;ytkownika -> Dane aplikacji -> Microsoft - > Office - > MSO1045 (plik typu AutoCorrect List File). Nie wiem, jednak, gdzie znajduje si***281; katalog z tym plikiem w Wordzie 2007 na Windows Vista. W katalogu Common Files znalaz***322;em co***347; kolo 10 folder***243;w o nazwie 1045, ale ***380;adne nie zawiera***322; pliku autokorekty. Ma kto***347; poj***281;cie?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
Dzi***281;ki, ale niestety nie pomog***322;o.
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
No wreszcie znalazłem ten katalog.
Przede wszystkim trzeba włączyć pokazywanie ukrytych plików i folderów. W Windows Vista ścieżka do pliku autokorekty jest następująca: C -> Użytkownicy - > Nazwa użytkownika - > AppData -> Roaming - > Microsoft - > Office (w tym katalogu jest plik autokorekty o nazwie MSO 1045). Wystarczy zamienić ten plik na ten ze starego komputera i gotowe. Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To ja się doczepię do tematu:
Jak zrobić kopie emaili w programie Microsoft Office Outlook 2007 i jak ją potem przywrócić ![]()
![]() |
#12 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie lepiej używać czegoś z obsługą IMAP?
Praktyczniejsze niż POP, no i nie miałbyś takiego problemu, tym bardziej, że teraz skrzynki mają ogromne pojemności :-). |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|