![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Wyjechać Ci z bani ?
Data rejestracji: 26.02.2004
![]() |
Cytat:
Choćby ![]() Telekomunikacja - nie burdel. Nie każdy klient musi być zadowolony. Żale kierować TU lub TU 50102055581111133885000064 INTELIGO Zbieram na drugi palnik - LITEK lub BENQ kazdy grosz sie liczy ![]() Juz nie szukam pracy ![]() Plextor PX-716A bios 1.04 RPC1 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2008
![]() |
prosze o pomoc
CHce podłaczyc komp do tv ale poza podlaczeniem kabla i przelaczeniem tv na av jestem zielona co robic dalej. Karte mam NVIDIA Ge Force FX 5000. Prosze o pomoc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przedewszystkim musisz w***322;***261;czy***263; w TV tryb AV
![]() |
#19 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2008
![]() |
odp
tyle to wiem wykabinowalam nawet glos na tv ale reszty chyba juz nie potrafie:sciana
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A co tu jest do kombinowania, jak pod***322;***261;czysz, w***322;***261;czysz AV to masz na ekranie pulpit Windows lub odrazu materia***322; filmowy zaleznie od ustawionych opcji...
![]() |
#21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No, jeszcze w detonatorach (w***322;a***347;ciwo***347;ci ekranu->ustawienia->zaawansowane->Geforce...->ustawienia ekranu nview) trzeba przestawi***263; z ekranu pojedynczego na np. klon.
Na dole tej zak***322;adki masz te***380; przyciski wykryj urz***261;dzenie oraz ustawienia urz***261;dzenia, kt***243;rym nale***380;y w razie co, po***347;wi***281;ci***263; troch***281; uwagi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.04.2008
![]() |
Mam problem z ktorym mecze sie juz pare dni -
Mam Nvidie Geforce4 mx 420 kupilem kabelek zeby podlaczyc pod tv i nic obraz non stop czarny - bawilem sie juz chyba na wszystkie sposoby i nic tryb klonu nie klonu tv tool i nic obraz a tv nawet nie sie nie poruszyl jak byl czarny tak jest - nie mam zieloengo pojecia o co chodzi .... ://// jak ktos zna przyczyny albo jakis sposob ktrorego jeszcze nie sprawdzilem to prosze o pomoc - pozdrawiam ps sterownik do karty mam 71.84_win2kxp Ostatnio zmieniany przez Reetou : 14.04.2008 o godz. 16:45 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zly kabelek
![]()
![]() |
#24 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.09.2002
![]() |
probuje podlaczyc komputer z tv poprzez DVI-komponent
tv widzi sygnal ale mimo roznych kombinacji ustawien nvidii obrazu ni ma jest w ogole szansa bawic sie w to dalej? chcialem miec lepsza jakosc do ogladania filmow, do tej pory mialem podlaczenie s-vhs-euro probuje przez komponent bo juz hdmi zajete a tv ma tylko jedno poradzcie cos prosze
![]() |
#25 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.04.2008
![]() |
jaki kabel...
a jaki kabel powinienem kupic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.07.2009
![]() |
![]()
Witam! Mam problem podłączam kabel z kompa do tv po gniazdo euro i nie wim co dalej co ustawić bo obraz na tv jest czarny nic się nie pojawia? Mam karte Radeon x1650 sieries! Proszę o pomoc!!!!!!!!!!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
w tv aktywowac wejscie do ktorego jest podlaczony komp (zwykle przycisk AV na pilocie wciskany odpowiednia ilosc razy zaleznie od ilosci wejsc)
na kompie aktywowac tryb dwoch wyswietlaczy - dalej zobaczymy co masz, co chcesz uzyskac itd zakladam, ze kablologii nie poplatales |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
W ustawieniach zaawansowanych sterownika - klonowanie albo tryb teatralny (nie pamiętam już który - dawno radka nie miałem na pokładzie).
![]() |
![]() |
#29 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
zawsze wolalem pulpit rozszerzony - z kompa mozna normalnie kozystac a na TV ustawic co sie chce (wystarczy okno aplikacji przeiagnac)
tryb teatralny byl innowacyjny swego czasu ale ma swoje powazne ograniczenia - nie kazdy program nalozy napisy na film no i mozna tylko filmy puscic na tv przy pulpicie rozszerzonym zas cokolwiek, np zdjecia itp |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Ͼ Ͽ
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
Może być i tak - jak już wspomniałem, dawno nic z ATI nie mam, więc nie pamiętam zbyt dobrze.
![]()
![]() |
![]() |
|
|