![]() |
A nie wysyłałeś czasami z tego nie działającego numeru dużej liczby wiadomości jednocześnie, lub kilku/kilkunastu do niobecnych?
Serwery gadu-gadu od pewnego czasu blokują na kilka lub kilkanaście dnie numery podejrzane o spamowanie. Zwróć się do gadu czy Twoje konto nie zostało zablokowane|| |
@Ghost mi chodzi***322;o o pods***322;uchiwanie przez u***380;ycie snifera ;)
|
Cytat:
Cytat:
|
S***322;uchaj teraz masz wszystko objasnione w internecie ze nawet kilku letnie dziecko by to zrobi***322;o ... wystarczy dobrze poszuka***263; ...
|
Czy istnieje możliwość sprawdzenia czy ktoś przegląda nasze rozmowy na gadu?
|
Cytat:
|
Mógłbyś napisać coś więcej na ten temat? :)
|
Tak, m***243;g***322;bym :)
|
@ania je***347;li jeste***347; w sieci LAN (tzw. osiedl***243;wka) to wystarczy, ***380;e pu***347;cisz zapytania po ARP. Je***347;li dostaniesz dwie odpowiedzi z tego samego MACa to znak, ***380;e kto***347; nas***322;uchuje ruch internetowy.
Do przepytania komputer***243;w po ARP mo***380;na u***380;y***263; np. programu Cain - www.oxid.it |
Andy! Dziekuje Ci za pomoc, okazało sie, że miałam Trojana. Naszczęście opradziłam sobie. Pozostaje mi tylko ustalic kto jest taki ciekawski!
Pozdrawiam;) |
Wstawka
http://www.speedyshare.com/269920639.html
Tu macie wstawke. Jest to programik służący do rejestrowania haseł, oraz rozmów GG. Bardzo prosty w obsłudze. :) Wszystko macie w pliku readme.txt Który zostanie stworzony po instalacji (w folderze do którego zainstalowaliście) Można go używać do tibi, do podsłuchiwania rozmów gg, do wyciągania haseł GG, mail i innych :) |
tak tak, ale tylko na swoim komputerze bez antywirusa :rotfl:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:07. |