![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Problem z matryca LCD
Witam
Od jakiegos czasu na monitorze pojawila sie taka jak by smuga jest ona na gornej czesci monitora i z poczatku byla ona tylko po prawej stronie a teraz jest w sumie na calej dlugosci, od gornej krawedzi smuga jest w odleglosci mniej wiecej pol centymetra, i glownie jest widoczna na jasnych kolorach np blekit, ponizej mam zdjecie i kolor ustawilem na szary, jak myslicie co to moze byc koniec matrycy czy moze wina lampy ? http://brudsien.eu/1.jpg http://brudsien.eu/2.jpg http://brudsien.eu/3.jpg Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wydaje mi sie, ze swietlowki swieca calkiem niezle.
Inna rzecz - mam po 4 dioptrie w kazdym oku, wiec rozumiesz ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Technik Informatyk
![]() |
Swiecic swieca dobrze tylko zastanawiam sie co powoduje te smugi bo na padniete piksele to nie wyglada bo padniety piksel widac na czarnym lub na bialym, ewentualnie subpixel ale on swieci albo na czerwono, albo na zielono albo na niebiesko
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uszkodzenie mechaniczne?
Odcisk klawiatury? Rozklejenie matrycy? Sam nie wiem.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Technik Informatyk
![]() |
mechaniczne nie sadze to mintor stacjonarny, klawiatura odpada, a rozklejenie matrycy mozliwe
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
problem z odczytem | tomaszekkkk | Napędy optyczne DVD | 9 | 30.07.2008 15:33 |
Problem z odtwarzaniem BluRay i HDDVD na LCD 24" | Wildhoney | Napędy optyczne Blu-ray, Ultra HD Blu-ray, HD DVD | 0 | 19.02.2008 20:14 |
problem z karta graficzna, tv outem i monitorem LCD | Stef | Off topic | 0 | 01.02.2007 01:38 |
Podatek od monitorów LCD | Calme | Off topic | 8 | 28.01.2006 02:12 |
ZAKUP TV LCD - na co zwracać uwagę ?? | Mashter | Off topic | 4 | 24.11.2005 11:48 |