![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.01.2008
![]() |
Pomocy!!!Nagle przestała działac mi muzyka!!!!;(
Pomocy!Nie moge odtwarzac filmów ani słuchac muzyki;(
Kilka dni temu normalnie słuchałam sobie muzyki i nagle wyłączył sie komputer,a jak go włączyłam spowrotem to juz nie mogłam ani słuchac muzyki ani ogladac jakichkolwiek filmów...wyskakiwało mi cos takiego ze "nie można odczytac określonego modułu"!żaden program nie chciał mi odtwarzac muzyki,a jak chciałam włączyc np. subedita to wyskakiwała jakaś info o błędzie. Nie mogłam tez zainstalowac kodeów żadnych bo za każdym razem było mnóstwo błędów i pokazywały sie informacji typu : C:/Program Files/K-Lite Codec pack/ffdshow/ffdshow.ax unable to register the DLL/OCX:RegSvr32 failed with exit code 0x5 próbowałam zainstalowac różne kodeki i nic ![]() naprawde byłabym wdzięczna ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.09.2007
![]() |
Mozliwe, ze sie skasowaly steroniki z karty dziwekowej, tez kiedys bylem w takiej sytuacji, zainstalowalem kodeki do karty dzwiekowej i gralo jak talala <muza> Jesli masz rozklekotany komputer, to sprawdz czy moze go nie kopnelas i karta nie wypadla
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pos***261;dzasz kobiet***281;, ***380;e skopa***322;a swojego kompa
![]() ![]() nie przesadzasz? Walka z kodekami na pocz***261;tek nie ma sensu. Zacznij od przeinstalowania sterownik***243;w od karty d***378;wi***281;kowej, mo***380;liwe te***380; ***380;e po tym resecie karta si***281; uszkodzi***322;a - no ale nie ma co kraka***263;. Pytanie jeszcze dlaczego wtedy wy***322;***261;czy***322; ci si***281; komputer - pr***261;d wy***322;***261;czyli? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hmmmm.. moze serwis?
Bo to cos jakos dziwnie wyglada. Brak pradu i nie dziala? Mam brzydkie mysli - radze serwis.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
Bardzo dzi***281;kuje za odpowied***378;
![]() Tylko...nie za bardzo wiem jak zainstalowac sterowniki do karty d***378;wi***281;kowej... mam pare p***322;ytek z takimi rzeczami,ale nie znam sie na tym ![]() A komputer mi sie wy***322;***261;czy***322; z bardzo skomplikowanego powodu bo mialam ogrooomne problemy z systemem...:/ spr***243;buje podociska***263; te wszystkie bajery w komputerze ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.09.2007
![]() |
Jesli masz plytki CD do karty to po prostu wloz jedna z nich do CD-ROMu poczekaj na autostart, i klikaj DALEJ DALEJ DALEJ... az sie samo zainstaluje ?? Nastepnie zresetuj kompa i po krzyku ?? Ewentualnie podaj model swojej karty, to znajde Ci sterowniki w necie(opcja jesli nie wiesz, ktora plytka)... Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A w menad***380;erze urz***261;dze***324; co***347; si***281; dzieje? Wywali***322;o j***261; tam? BTW jest tam opcja aktualizuj/przywr***243;***263; sterownik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
kf_krzynio podam Ci model mojej karty tylko powiedz mi prosze gdzie mam sprawdzic,jaki to bedzie model
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Formatowiec...
Data rejestracji: 03.08.2003
![]() |
Everest Home Edition... w tym programiku b***281;dzie...
![]() |
#10 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
a ja nie moge tego czytac
![]() |
#11 |
try a run, try a hide...
Data rejestracji: 07.06.2005
![]() ![]() |
co Ty Grzeniu, takie rzeczy sie zdarzaja
niedawno przyniesli na serwis komputer, ktory "nie chcial wyswietlac obrazu".... .... karta graficzna lezala na dnie obudowy
![]() |
#12 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.01.2008
![]() |
pewnie że tak, wcale nie musi wiedziec ze cos sie stalo, jak miala niepodokrecane czesci to wystarczy zabujac kopem i juz moze nie czuc dzwiekowki czy graficzki (chyba ze zintegr)
ja najpierw zaczalbym od podstaw, skoro nic ne chce sie nic wgrac to najpierw czy wszystko jest "powciskane" do plyty glownej (chociaz to by windows poinformowal ze cos jest nie tak ale roznie bywa). Nastepnie majtrowalbym przy sterownikach. Kwiesta jest taka ze musisz wiedziec jaka plytka jest od dwiekowki, graficzki itd...wkladasz plyte, klikasz dalej dalej dalej i autostart i juz. Ewentualnie radzilbym tez wgrac sterowniki od plyty glownej... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|