Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Komputery - oprogramowanie i sprzęt

Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.01.2008, 23:50   #1
aleera
Nowy na forum

Data rejestracji: 18.01.2008
aleera w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pomocy!!!Nagle przestała działac mi muzyka!!!!;(

Pomocy!Nie moge odtwarzac filmów ani słuchac muzyki;(
Kilka dni temu normalnie słuchałam sobie muzyki i nagle wyłączył
sie komputer,a jak go włączyłam spowrotem to juz nie mogłam
ani słuchac muzyki ani ogladac jakichkolwiek filmów...wyskakiwało
mi cos takiego ze "nie można odczytac określonego modułu"!żaden
program nie chciał mi odtwarzac muzyki,a jak chciałam włączyc np.
subedita to wyskakiwała jakaś info o błędzie. Nie mogłam tez zainstalowac
kodeów żadnych bo za każdym razem było mnóstwo błędów i
pokazywały sie informacji typu :
C:/Program Files/K-Lite Codec pack/ffdshow/ffdshow.ax
unable to register the DLL/OCX:RegSvr32 failed with exit code 0x5
próbowałam zainstalowac różne kodeki i nic baardzo prosze o pomoc,
naprawde byłabym wdzięczna
aleera jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.01.2008, 23:59   #2
kf_krzynio
Bywalec

Data rejestracji: 05.09.2007
kf_krzynio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mozliwe, ze sie skasowaly steroniki z karty dziwekowej, tez kiedys bylem w takiej sytuacji, zainstalowalem kodeki do karty dzwiekowej i gralo jak talala <muza> Jesli masz rozklekotany komputer, to sprawdz czy moze go nie kopnelas i karta nie wypadla Kazda opcja dobra...
kf_krzynio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2008, 00:06   #3
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Pos***261;dzasz kobiet***281;, ***380;e skopa***322;a swojego kompa
nie przesadzasz?

Walka z kodekami na pocz***261;tek nie ma sensu. Zacznij od przeinstalowania sterownik***243;w od karty d***378;wi***281;kowej, mo***380;liwe te***380; ***380;e po tym resecie karta si***281; uszkodzi***322;a - no ale nie ma co kraka***263;.

Pytanie jeszcze dlaczego wtedy wy***322;***261;czy***322; ci si***281; komputer - pr***261;d wy***322;***261;czyli?
Stary 19.01.2008, 00:12   #4
yahol
Głupi Yasio

Data rejestracji: 27.05.2003
yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>yahol po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Hmmmm.. moze serwis?
Bo to cos jakos dziwnie wyglada.
Brak pradu i nie dziala?
Mam brzydkie mysli - radze serwis.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji!
yahol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2008, 21:26   #5
aleera
Nowy na forum

Bardzo dzi***281;kuje za odpowied***378;
Tylko...nie za bardzo wiem jak zainstalowac sterowniki do karty d***378;wi***281;kowej...
mam pare p***322;ytek z takimi rzeczami,ale nie znam sie na tym
A komputer mi sie wy***322;***261;czy***322; z bardzo skomplikowanego powodu bo mialam
ogrooomne problemy z systemem...:/ spr***243;buje podociska***263; te wszystkie bajery w komputerze i tylko prosze o doradzenie z tymi sterownikami bo nie za bardzo sie orientuje...pozdrawiam
Stary 19.01.2008, 21:50   #6
kf_krzynio
Bywalec

Data rejestracji: 05.09.2007
kf_krzynio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jesli masz plytki CD do karty to po prostu wloz jedna z nich do CD-ROMu poczekaj na autostart, i klikaj DALEJ DALEJ DALEJ... az sie samo zainstaluje ?? Nastepnie zresetuj kompa i po krzyku ?? Ewentualnie podaj model swojej karty, to znajde Ci sterowniki w necie(opcja jesli nie wiesz, ktora plytka)... Pozdrawiam
kf_krzynio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 19.01.2008, 22:28   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A w menad***380;erze urz***261;dze***324; co***347; si***281; dzieje? Wywali***322;o j***261; tam? BTW jest tam opcja aktualizuj/przywr***243;***263; sterownik.
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.01.2008, 00:55   #8
aleera
Nowy na forum

kf_krzynio podam Ci model mojej karty tylko powiedz mi prosze gdzie mam sprawdzic,jaki to bedzie model bo ja sie naparwde na tym nie znam za bardzo...
Stary 20.01.2008, 03:03   #9
Mily_
Formatowiec...

Data rejestracji: 03.08.2003
Mily_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Everest Home Edition... w tym programiku b***281;dzie...
bardziej podniecające i interesujące"
Donna Watsonon
Mily_ jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.01.2008, 08:19   #10
zorg
Caliente

Data rejestracji: 30.09.2002
zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>zorg jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
a ja nie moge tego czytac
Stary 21.01.2008, 22:59   #11
NeoFighter
try a run, try a hide...

Data rejestracji: 07.06.2005
NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>NeoFighter jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez grzeniu Podgląd Wiadomości
Posądzasz kobietę, że skopała swojego kompa
nie przesadzasz?
(...)
co Ty Grzeniu, takie rzeczy sie zdarzaja
niedawno przyniesli na serwis komputer, ktory "nie chcial wyswietlac obrazu"....
.... karta graficzna lezala na dnie obudowy

Moje zdjęcia >> http://nawiesniak.pl
NeoFighter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 28.01.2008, 10:22   #12
mister_deejay
Nowy na forum

Data rejestracji: 27.01.2008
mister_deejay w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez NeoFighter Podgląd Wiadomości
co Ty Grzeniu, takie rzeczy sie zdarzaja
pewnie że tak, wcale nie musi wiedziec ze cos sie stalo, jak miala niepodokrecane czesci to wystarczy zabujac kopem i juz moze nie czuc dzwiekowki czy graficzki (chyba ze zintegr)
ja najpierw zaczalbym od podstaw, skoro nic ne chce sie nic wgrac to najpierw czy wszystko jest "powciskane" do plyty glownej (chociaz to by windows poinformowal ze cos jest nie tak ale roznie bywa). Nastepnie majtrowalbym przy sterownikach. Kwiesta jest taka ze musisz wiedziec jaka plytka jest od dwiekowki, graficzki itd...wkladasz plyte, klikasz dalej dalej dalej i autostart i juz. Ewentualnie radzilbym tez wgrac sterowniki od plyty glownej...
mister_deejay jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: