![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.07.2002
![]() |
Poszukuje programów do haftu komputerowego
Witam
Od dłuższego czasu poszukuję w sieci darmowych programów do haftu komputerowego. Są to programy przy pomocy których można projektować hafty(np. ze skanu z innego haftu).Programik daje pliczek przy pomocy którego można wyhaftować sobie rysunek(oczywiście na hafciarce komputerowej podpiętej pod PC. Programy te to między innymi WILCOM lub MAGICSTITCH. Na pewno są w sieci ponieważ udało mi się znaleśc wsieci demo animowane tłumaczące instalacje porgramu i cracka ale na stronie autora był e-mail i po skontaktowaniu się z nim można było od niego odkupić piracką wersję. Czy ktoś z was słyszał o takim programie lub natknął się na coś takiego podczas pobytu w necie. Proszę odpiszcie każdy ślad może być dobry ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
poszukaj tutaj http://www.filemirrors.com/
słowo haft komputerowy srasznie brzmi i źle mi się kojarzy... ![]()
![]() |
#3 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Na razie dzięki sprawdzam ten link po sprawdzeniu odpowiem. Aha czy haft komputerowy kojarzy ci sie z przecholowaniem piweczka i skutkami z tym związanymi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Dzięki za pomoc.Jesteś wielki.Na podanym przez ciebie linku znalazłem WILCOM.EXE. Po ściągnięciu pojawił się nowy problem. .exe jest samo rozpakowujące się i prosi o hasło (tylko skąd je wziąć) gdy rozszerzenie zmieniłem na rar to zobaczyłem że jest tam i program i *****. Sciągnąłem rar pasword ***** 401 lecz nie chce zacząc szukać hasła . pojawia się komunikat że wkrótce będzie wersja do rar 3. ![]() Nie wiem co dalej zrobić. Cyba dziś ójdę już w kimę. Może jutro ktoś to przeczyta i pomoże i znów będzie git. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.07.2008
![]() |
Witam serdecznie
Ja te***380; poszukuj***281; prostego programu do projektu haftu na maszyn***281; ZSK, mo***380;e by***263; wersja demo je***347;li oka***380;e si***281; ok mo***380;liwy zakup,lub podpowiedzi gdzie szuka***263; spolszczenia do wilcoma.Info iwoniem@wp.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o dżiz
![]() jaki wykop ![]() 5 lat 9 m-cy 4 dni |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No wykop super, ale mimo to wida***263; problem aktualny!
A ja si***281; dowiedzia***322;em ***380;e jest co***347; takiego jak program do haftowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.05.2011
![]() |
Witaj
Patrzyłeś na oprogramowanie do hafciarek Feiya ? Czy już masz ten program i na nim pracujesz ? Proszę o informację bo mam ten sam problem. Jak wychodzi na nim zamiana grafiki na haft ? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
![]() |
A może warto zlecić to profesjonalnym hafciarniom? Nie wiem co i ile chcesz wyhaftować ale cenniki nie są jakieś tragiczne. Np na w internecie można zobaczyć ile kosztuje cennik haftu komputerowego
Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 06.03.2019 o godz. 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 23.07.2018
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |