![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Home.pl (serwer) - polskie znaki w nazwach plików
Korzystałem przez jakiś czas z Superhost. W sumie było nieźle, ale że niewiele używałem serwera, to przy nowej ofercie uznałem cenę za trochę zbyt wysoką i przeniosłem się do Home.pl. Byłoby fajnie, ale przy kopiowaniu plików zamiast polskich znaków robią się krzaczki.
Używam do kopiowania FileZilla, nie zmieniałem żadnych ustawień przy przeniesieniu się z Superhost (tam było wszystko w porządku). Napisałem do pomocy, ale odpowiedź delikatnie mówiąc była bardzo ogólna (że zależy od używanego programu i lepiej nie używać polskich znaków...). Pytanie - od czego może to zależeć i czy można samemu coś z tym zrobić? Niektóre nazwy mógłbym po prostu zmienić, ale mam np. automatyczną kopię mailii z programu pocztowego (Windows Mail) i tam nie ma takiej możliwości..
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak nagrać cdrom z CYRYLICĄ w nazwach plików? | Mikimik | Napędy optyczne CD | 1 | 19.08.2005 18:39 |
nagrywanie plikow zawierajacycg polskie znaki w nazwie na DVD | izawk | Napędy optyczne DVD | 6 | 26.03.2005 13:33 |
Polskie znaki w laptopie za pomocą ALT-a | ZiP | Off topic | 12 | 11.07.2004 23:45 |
nagrywanie plików mp3 o długich nazwach | datura__ | Napędy optyczne CD | 1 | 17.01.2003 22:18 |
jtz: palenie plikow o nazwach > 64 znaki? | tomo | Napędy optyczne CD | 1 | 30.11.2001 10:55 |