![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
![]() |
Problem z dźwiękiem w Vostro A860
Witam!!
To mój pierwszy wpis na tym forum. Już nie wiem gdzie grzebać i szukać by rozwiązać problem. Pewnie jak zawsze okaże się błahy ![]() Otóż musiałem przeinstalować system na komputerze, bo pojawił się jakiś trojan paskudny i komp się wciąż wyłączał. Teraz już niemal wszystko hula, choć nie obyło się bez problemów ze znalezieniem sterowników. Jedyna rzecz to nie mam sygnału na wyjściu na słuchawki. Niby wszystko działa poprawnie ale gdy podłączam słuchawki do komputera to jest cisza. Nie wiem skąd i dlaczego takie coś się zrobiło, nie wiem już za bardzo gdzie szukać. Menedżer urządzeń nie pokazuje błędów w kontrolerach dźwięku. Jedyne problemy widzi tylko przy "inne urządzenia (Port_#0001.Hub_#0001)" i "podstawowe urządzenia systemowe (Magistrala PCI 3, urządzenie 1, funkcja 3)" Pomóżcie proszę, bo już nie wiem jak się do tego zabrać. Pozdrawiam!! |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zainstaluj panel od dzwieku od producenta i zobacz czy pokazuje wpiete sluchawki...
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() |
Cytat:
O jakim panelu producenta mówisz? A w mikserze gdy zmieniam urządzenie na słuchawki, nie pojawia się żadna aplikacja, przy której mógłbym ustawić głośność... Nie znam się na Windows Vista, nie wiem jak do tego podejść Ostatnio zmieniany przez joujoujou : 01.11.2011 o godz. 15:01 Powód: EDYTUJ NIE GRYZIE!!! To nie jest czat, tylko forum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
dvd-video - problem z dźwiękiem | Slowblow | DVD-Video | 12 | 08.07.2007 09:38 |
Authoring DVD - problem z dźwiękiem | trytco | DVD-Video | 12 | 19.05.2005 23:15 |
problem z dźwiękiem na stacjonarnym | gregor84 | DVD-Video | 3 | 12.05.2005 13:47 |
Problem z dźwiękiem w Uleadzie!!! | Koper_81 | Napędy optyczne DVD | 12 | 24.06.2003 10:25 |
problem z dźwiękiem przy niektórych filmach | Paragon | Off topic | 3 | 13.04.2002 10:45 |