![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#15 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.03.2012
![]() |
Adapter może się przydać w innych sytuacjach taka rzecz w domu warto mieć a 60 zł to nie majątek.Poza tym podłączając przez usb może windows potraktuje go jak dysk zewnętrzny i umożliwi mi to naprawę programów do tego chyba sporo ?
Dysk podpiąłem pod mojego drugiego starszego kompa z vista i było to samo.Czyli po jego podłączeniu inne dyski głupiały i nic nie działało.Na nim samym też nie mogłem nic zrobić. Dopiero mini XP z Hiren's Boot CD pozwolilo mi sie dobrac czesciowo do tego dysku.Niestety mini xp widzi tylko jedna partycje ok 900 gb ale zawsze cos. Szkoda ze nie widzi calosci. Wstawiam wyniki ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety ten dysk czeka serwis bo chyba nie da sie go uratowac natomiast zanim go oddam chcialbym zgrac jak najwiecej z dysku i go wyczyscic bo po co maja ogladac moje prywatne dokumenty. Macie pomysł jak dobrac sie do drugiej partycji tego dysku tak by skopiowac dane ? |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Easy Transfer Cable for Windows Vista - problem | s1misza | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 18 | 19.02.2008 20:56 |
Problem z odtwarzaniem DVD w Windows Media Player | mir_as | DVD-Video | 6 | 04.04.2007 01:02 |
Problem z 'Wyszukaj..." Windows XP | Kasprzak | Off topic | 13 | 28.01.2007 12:55 |
Windows 2003 i problem z programami | Macio.Men | Off topic | 5 | 25.05.2005 19:33 |
Teac CD-W54E + CloneCD + WINDOWS 2000 = PROBLEM !!! | danlis | Napędy optyczne CD | 0 | 08.10.2001 22:26 |