![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Banned
Data rejestracji: 17.10.2011
![]() |
Problem z Ipla.Tv
Witam , posiadam od roku laptop Toshibe , system Vista , pół roku temu program Ipla działał bez żadnych problemów , od pól roku Ipla gdy się
tylko włączy reklama to się wyłącza , zainstalowałem kodeki ale to nie pomogło , może ktoś będzie uprzejmy i doradzi mi co zrobić aby ten program działał poprawnie . Pozdrawiam i czekam na porade . |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
![]() |
zrob reinstalke ipla i zobacz czy problem sie powtarza, nie zapomnij wyczyscic rejestru przed ponownym zainstalowaniem programu.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
![]() |
zrobiłem reinstalke i to samo wylacza sie , wyczyścić rejestr tzn ? bo nie wiem jak to zrobić
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Data rejestracji: 25.11.2011
![]() |
ja też miałam z iplą problemy i skasowałam to w ogole... bo sie oakzalo ze tylko uzywam tego jak zapomne serial obejrzec
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Data rejestracji: 20.11.2011
![]() |
W opcjach sobie ustaw aby ipla używała wbudowanych kodeków, pewnie pomoże. I Direct 3D wyłącz, jeśli tam to jest.
Albo wytnij reklamy firewallem. Jest szansa na sprzętową usterkę, ale mało prawdopodobna. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
![]() |
Może jeszcze raz zacznę od poczatku -
1. Instaluje program Ipla z kodekami jakie program proponuje ( K-lite czy kodeki do Vista ? bo tam tak pisze w instalacji ) to jakie wybrać ? bo ja mam viste . 2. Direct 3D wyłączam . 3. Tylko nie wiem jak wyłączyć reklamy firewallem ? Bo jak włacze jakiś serial reklama jest ok , zaczyna się serial i się rozłącza . Zrobiłem test komputera ( jaki ten program oferuje ) i jest wszystko ok . Zamontowałem ffdshow ale nie pomogło ... Komputer jest dobry , niecałe dwa lata , Toshiba Satellite .... |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Nietypowy problem z nagrywarką LG GH22LP20 | Symbiont | Napędy optyczne DVD | 2 | 24.08.2012 15:11 |
problem z odczytem | tomaszekkkk | Napędy optyczne DVD | 9 | 30.07.2008 15:33 |
Rozwiązany Problem bluetooth HP nx6125 | aeiouy | Off topic | 0 | 26.05.2006 14:35 |
Problem z nagrywarką. | rafkup | Napędy optyczne CD | 13 | 07.12.2003 14:36 |
dziwny problem z nagrywaniem... | he-man | Napędy optyczne CD | 7 | 09.06.2002 22:29 |