![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.03.2009
![]() |
Program do obsługi komputera przez osoby niepełnosprawne
Natknąłem się na taki artykuł i przyznam, że sprawa mnie zaciekawiła (zwłaszcza, że mam ojca po udarze). Ktoś z Was może zetknął się z takimi programami? Sprawdzają się w ogóle, Bo wszystko w teorii wygląda dobrze, tylko czy to rzeczywiście jest tak funkcjonalne?
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Po pierwsze - zmien tytul posta.
Na np.programy dla..... Po drugie - nie znam programu, ale udzial nic nie kosztuje, a swiadomosc testowania tego rodzaju programow, tez jest zacheta. Jedyne co potrzeba, to impuls do zaczecia stosowania i aktywnego udzialu w wylapywaniu luk i dodawaniu swoich uwag.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Orange polskie nic o tym programie nie wie.
Natomiast TP podaje link : http://b-link.sourceforge.net/ Nie widzę więc problemu żebyś to ściągnął (jest tam link) i spróbował. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Jak odzyskać skasowane pliki na CD-RW | Jozgaw | Napędy optyczne CD | 7 | 21.06.2004 08:31 |
SE R600 - program do obsługi fonu | epol | Off topic | 0 | 19.06.2004 17:56 |
naped zajety przez inny program | Thetus | Napędy optyczne CD | 2 | 09.05.2004 17:59 |
Program do obsługi e-mailów | kraluk | Off topic | 17 | 01.04.2003 17:21 |
Jaki program do obsługi poczty ? | sayan | Off topic | 55 | 22.02.2003 21:37 |