![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 14.06.2002
![]() |
Prośba o pomoc w Power Point
Mam ogromną prośbę do znawców Power Pointa. Córka mojego znajomego ma do zrobienia jako zaliczenie informatyki prezentacje w Power Ponicie. Niestety kontakt z komputerem ma tylko w szkole, gdyż w domu się nie przelewa i nie bardzo wie jak ma to zrobić. Chciałbym jej pomóc, niestety nigdy nie robiłem nic w Power Poincie, a gdy usłyszałem co życzy sobie wykładowca sam się załamałem. Temat prezentacji dowolny, Wymyśliłem sobie, aby zrobić prezentacje o Hiszpanii.
Wymagania w pracy: 18 lub więcej slajdów (mapa, miasta lub budowle kraju) Hiperłącza w spisie treści do poszczególnych stron (np.: pierwsza strona mapa, druga strona stolica itp.) Strona tytułowa z tematem prezentacji i końcowa, gdzie miałaby być jedynie informacja o twórcy projektu ![]() Musi być podkład muzyczny (przykładowo coś ala flamenco) Animacje niestandardowe w tekście Automatyczne przejście slajdów Może, ale nie musi być film. To chyba wszystko, czy ktoś mógłby mi jakoś pomóc lub ma jakiegoś gotowca, którego można by wykorzystać? Bardzo proszę o pomoc i wyrozumiałość. Znalazłem dwie prezentacje, może coś to pomoże? http://w560.wrzuta.pl/plik/4JkuMllVQye/hiszpania http://w560.wrzuta.pl/plik/1TDruLQx5...acja_o_krajach Ostatnio zmieniany przez Ricki : 11.05.2011 o godz. 22:56 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Prośba o pomoc w rozwiązaniu problemu | memorando | Off topic | 42 | 24.06.2018 12:45 |
power point i formaty plikow video | kx30 | Komputery - oprogramowanie i sprzęt | 25 | 20.05.2008 09:32 |
Przegrywanie filmów DVD - prośba o pomoc | muaitai | DVD-Video | 3 | 29.05.2006 19:29 |
Power Point | asnd | DVD-Video | 0 | 11.12.2004 13:49 |
CD-Text w Phips CDD3610 - prośba o pomoc | Szymon | Napędy optyczne CD | 1 | 23.05.2001 17:34 |