![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Komputery - oprogramowanie i sprzęt Pytania i problemy niezwiązane z nagrywaniem, backupem i grami. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W moim routerze (Linksys WAG200G) jest firewall i faktycznie blokuje porty, ale jest na tyle inteligentny, że przekierowywane porty są odblokowywane.
Chyba powinno tak być. ALE może być jeszcze firewall na kompie. Z serwerów polecam darmowego Filezille. Ma bardzo małe wymagania (na 300Mhz Geode wyciąga prawie 1.5MB/s ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.12.2008
![]() |
Hey Smartek,
zrobiłem tak jak powiedziales, ustawilem inny port i przekierowalem go. Wymyslilem kosmiczny numer, ale jest efekt. Na logu pokazuje mi ze ludzie z zewnątrz juz łącza sie z moim ftp. Z tym że wyszedł kolejny mankament, nie wiem czemu nie moga przeglądac jego zawartości. ![]() "Wystąpił błąd podczas otwierania folderu na serwerze FTP. Upewnij się, czy masz uprawnienie dostępu do tego folderu. Szczegóły: Limit czasu operacji został przekroczony." z czego to wynika ? mam utworzonego USERA, nadane hasło i prawa. Czemu nie mogą widzec tego co jest w ftp ? dzieki, pozdrawiam ! |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|